Blasphemous (Deluxe Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Blasphemous (Deluxe Edition) - PS4Blasphemous (Deluxe Edition) - NSW
29,99 €
18,99 €
Cena bez DPH: 15,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 431802
SoldEN dabing

Blasphemous (Deluxe Edition) [XBOX ONE]

Blasphemous je brutálna akčná plošinovka so zdatným hack’n slash bojovým systémom, zasadená do sveta nočnej mory Cvstodia. Preskúmajte a zdokonalte svoje schopnosti a potom vykonajte divoké popravy na hordách nepriateľov, ktoré stoja medzi Vami a Vašou snahou prelomiť večné zatratenie.

Vlastnosti: Objavte nelineárny svet, v ktorom musíte poraziť hrôzostrašných nepriateľov a vyhnúť sa smrtiacim pasciam na ceste cez rôzne krajiny pri hľadaní vykúpenia v temnom gotickom svete Cvstodia.

Brutálny boj: Uvoľnite moc meča Mea Culpa, zrodeného zo samotnej viny a zničte svojich nepriateľov. Pri ničení všetkých, čo Vám stoja v ceste sa učte nové kombá a špeciálne pohyby.

Popravy: Uvoľnite svoj hnev a popravte svojich protivníkov - všetko v nádherne vykreslených pixelových animáciách.

Prispôsobte si svoj build: Hľadajte a využívajte rôzne relikvie, modlitby, srdcia mečov, ktoré Vám poskytnú nové schopnosti a vylepšenia. Experimentujte s rôznymi kombináciami, ktoré vyhovujú Vášmu hernému štýlu.

Odomknite tajomstvá Cvstodie: Svet je plný utrápených duší. Niektorí Vám ponúknu pomoc len tak, iní za to môžu niečo požiadať. Odhaľte príbehy a osudy týchto mučených postáv a priblížte sa k pochopeniu temného sveta, ktorý obývate.

Blasphemous (Deluxe Edition) obsahuje:

  • Bonusové skiny „Alloy of Sin“ a „Golden Burden“
  • Digitálny soundtrack
  • Digitálny artbook
  • Digitálny komiks
  • Samolepka
  • Plagát Cvstodia

    blast_delju




  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách