Blaster Master Zero 3 Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Blaster Master Zero 3 - NSW
59,99 €
42,99 €
Cena bez DPH: 35,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 446611
LimitedEN titulky

Blaster Master Zero 3 [PS4]

Remaster série Blaster Master

Blaster Master Zero 3 od Inti Creates je tretím príspevkom do revitalizovanej série Blaster Master. Pokračujte v hraní a užite si záver príbehu medzi Evou a Jasonom!

O hre

  • Svet v bojovom tanku
    V hre Blaster Master Zero 3 je čas naskočiť na palubu terénneho bojového tanku G-SOPHIA SV a preskúmať svet okolo seba v režime bočného pohľadu, potom sa ako hlavný hrdina seriálu vydať pešo do hlbín mnohých dungeonov v režime zhora nadol.
  • Intenzívnejšie pohyby
    S množstvom nových schopností a zbraní vo vašom arzenáli je hybridný pohyb bočného rolovania a akcie zhora nadol v Blaster Master Zero 3 intenzívnejší než kedykoľvek predtým!
  • Zachráňte hrdinku Eve
    Blaster Master Zero 3 privádza Jasona späť tam, kde celá séria začala, na planétu Sophia, aby zachránil hrdinku série Eve v tomto poslednom diele trilógie BMZ.
  • Finále Jason Saga
    Z hlbín planéty Zem, do vesmíru a teraz za dimenzionálnymi trhlinami, tento očarujúci intergalaktický príbeh prichádza k svojmu epickému záveru!
  • Prekonajte dimenzie
    Jason má teraz silu prekonať dimenzie! S novým „systémom VRV“ sa vydajte do superdimenzionálneho priestoru a dobite zložité oblasti pomocou sily „zvratu“ ako svojho sprievodcu.

Trailer


0%
zákazníkov odporúča
Zobraziť recenzie
5 star
0 x
4 star
0 x
3 star
0 x
2 star
0 x
1 star
1 x
1,0 / 5
starstarstarstarstar
Hodnotil 1 zákazník
Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách