BlazBlue Cross Tag Battle 2 Nintendo SWITCH

Po dohraní odkúpime naspäť
49,99 €
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 435510
PQubeEN dabing

BlazBlue Cross Tag Battle 2 [NSW]

KOLÍZIA JE NEODVRATNÁ! DOPADU SA NEDÁ VYHNÚŤ!

Bezkonkurenčný súboj výbušných rozmerov! Milovaný franchise BlazBlue prekračuje vesmíry, značky medzi obľúbenými fanúšikmi a bojuje o ne v hre BlazBlue: Cross Tag Battle! Cross Tag Battle, vytvorený prostredníctvom spolupráce medzi hviezdami BlazBlue, Atlus ‘Persona, French Bread’s Under Night In-Birth a veľmi obľúbenej webovej série RWBY od Rooster Teeth, oslavuje bojový žáner pre profesionálov i nováčikov! Vyberte si svoj tím v rýchlych tímových bitkách 2 na 2 naplnených šialenstvom, ktoré ste si na BlazBlue obľúbili, so všetkou mechanikou, plynulým hraním a nádhernou 2D grafikou, ktorú od Arc System Works očakávate.

  • Naprieč 4 rôznzmi vesmírmi! Hrajte za postavy zo sérií BlazBlue, Persona, Under Night In-Birth a (vôbec po prvý raz v bojovej hre) zo série RWBY!
  • Ponorte sa do prístupného herného systému 2 proti 2 v nádhernej 2D tímovej bojovej hre!
  • Bojujte so svojimi priateľmi, online alebo proti súperom CPU v robustných režimoch pre jedného aj viacerých hráčov!
  • Vyzerajte pri tom dobre - 2D postavy v štýle anime s vysokým rozlíšením spolu s nádherným 3D pozadím a plynulou animáciou oživujú hru!
  • Vyvinutý spoločnosťou Arc System Works, tvorcovia a vývojári kriticky uznávaných a fanúšikmi obľúbených bojových sérií BlazBlue a Guilty Gear.


BlazBlue je séria, ktorú si komunita bojov už dlho obľúbila pre svoj hlboký a napínavý príbeh, rozsiahle obsadenie vyvážených postáv a rýchly a kinetický štýl hry. Séria Atlusu Persona, celosvetový fenomén RPG a nie je mu cudzí ani samotný žáner bojových hier. Postavy Persona sa už objavili v hrách Arc System Works, ako napríklad Persona 4 Arena a Persona 4 Arena Ultimax. Under Night In-Birth je veteránsky vývojársky počin bojových hier French Bread, ktorý sa zameral na originálny názov a nadväzuje na úspech ich kultovej klasickej série Melty Blood. Animovaný megahit Rooster Teeth, RWBY, je už roky obľúbenou franchise a prekračuje rodové aj vekové bariéry, aby sa stal hlavným hitom. Postavy zo série RWBY sa nikdy predtým v bojovej hre neobjavili. Do teraz.



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách