Bleeding Edge XBOX ONE

Po dohraní odkúpime naspäť
9,99 €
3,99 €
Cena bez DPH: 3,33 €
 
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 406956
MicrosoftEN dabing

Bleeding Edge [XBOX ONE]

Prvých 25 zákazníkov dostane ku predobjednávke prístup ku beta testovaniu hry!


Od vydavateľa hier DmC: Devil May Cry a Hellblade: Senua's Sacrifice prichádza Bleeding Edge, rýchla a búrlivá 4v4 tímová hra, kde každý bojovník je mechanicky modifikovaný pre najvzrušujúcejšie boje, ktoré vás čakajú v tejto hre.

Vyberte si z množstva postáv z okraja spoločnosti: Buttercup, ktorá má odnímateľné ruky s pílou, Nidhoggr s jeho elektrizujúcimi gitarovými sólami alebo si vyberte Daemona najhľadanejšieho vraha New Yorku.

  • Vytvárajte synergie s vašimi spoluhráčmi a vytvorte nezastaviteľnú jednotku oproti vašim nepriateľom vďaka rôznym schopnostiam akými sú napríklad zmrazenie v čase vašich oponentov, ovládajte ich mysle, jazdite na raketách a vypustite elektrizujúce gitarové sóla v tejto vzrušujúcom, akčnom súboji, ktorý odmeňuje techniku, správne načasovanie a tímovú prácu.
  • Aktivujte zbrane a schopnosti svojich bojovníkov a vyberte z obrovského arzenálu kybernetických dielov, ktoré získavate v priebehu hry. Prispôsobte si svoj hoverboard a pohybujte sa štýlovo naprieč arénami sveta Bleeding Edge.
  • V smrteľne nebezpečných arénach využívajte prostredie ku svojej výhode a získajte prevahu v momentoch chaosu. Soťte protivníkov do elektrického plotu s vysokým napätím pomocou kotúčových píl postavy Buttercup. S postavou Makutu natlačte nepriateľských agresorov do cesty idúceho vlaku pomocou silného úderu. Neopatrných nepriateľov uvrhnite do magickej klietky za postavu Maeve a zapáľte pod ich nohami zničujúce ohne. Toto všetko je ukážkou toho čo vás čaká v novej aréne Bleeding Edge.



    Online multiplayer vyžaduje predplatné do služby Xbox Live Gold!

    Online multiplayer vyžaduje pripojenie k sieti internet!



  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách