Blood Bowl 2 [Steam]

digitálna distribúcia
14,99 €
5,99 €
Cena bez DPH: 4,99 €
 
Kód produktu: 416426
FocusEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Blood Bowl 2 [Steam] [PC digital]

Touchdown!

Blood Bowl 2 v sebe spája svet Warhammeru a americký futbal v explozívnej kombinácii ťahovej stratégie, humoru a brutality, prevzatej zo slávnej stolovej hry od Games Workshop.

Nový grafický engine hry Blood Bowl 2 a ctižiadostivá realizácia prispieva k vernému zobrazeniu zúrivej intenzity klasických Blood Bowl zápasov. V režime singleplayer je Vašou úlohou doviesť Reikland Reavers, kedysi hviezdny Blood Bowl tím, späť k sláve v príbehovej kampani podporenej vtipným komentárom Jima a Boba z Cabalvision. Každý zápas kampane je jedinečný s neočakávanými a prekvapivými udalosťami neustále vylepšujúcimi herný zážitok!

Multiplayerové režimy sú vylepšené a bohatšie ako kedykoľvek predtým. V režime online si vytvorte a spravujte svoj vlastný tím zložený z jednej z ôsmich rás zo sveta Warhammer - ľudí, orkov, trpaslíkov, skavenov, vysokých elfov, temných elfov, chaosu a novo prichádzajúcej rasy Bretonnia. Rozvíjajte svoj tím, získavajte skúsenoti a odomykajte nové zručnosti. Ale pozor! Na ihrisku sú všetky straty trvalé ...

Zorganizujte úplne prispôsobiteľný šampionát, od kvalifikácie až po finále a používajte nový prestupový trh, kde môžete kupovať a predávať svojich hráčov a vytvoriť si vysnívaný Blood Bowl tím! Nová generácia Blood Bowl prichádza, stanete sa šampiónom práve Vy?



  • Vďaka úplne novému grafickému enginu a novej dynamickej kamere ožíva intenzívna Blood Bowl hrateľnosť.
  • Presvedčivá, príbehová singleplayer kampaň, ktorá Vás stavia do čela jedného z najreprezentatívnejších Blood Bowl tímov.
  • Novo navrhnutý multiplayerový režim League, kde tréneri z celého sveta môžu spravovať svoje kluby a štadión a doviesť svoj tím k úspechu.
  • Prestupový trh, kde môžete nakupovať a predávať svojich hráčov!



    Jedná sa o digitálnu verziu hry Blood Bowl 2, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulkyPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách