BoxVR PS4

29,99 €
15,99 €
Cena bez DPH: 13,33 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 401580
PerpEN dabing
 
Chceš ušetriť 3 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 12,99 €

BoxVR [PS4]

BoxVR je dizajnovaný aby udržal hráčov všetkých kondícii vo forme s vysoko intenzívnymi rutinami choreografované profesionálnymi inštruktormi. Hráči si môžu vybrať z 45 unikátnych rutín s rôznymi dĺžkami a intenzitami, alebo si vytvoriť vlastné cvičenia, ktoré im budú vyhovovať.

  • Tím popredných fitnes trénerov bol pravidelne konzultovaný na tvorbu rôznorodých otáčavých cvičení pre box, špecificky dizajnovaných na ničenie kalórii. Od krátkych 3-minútových rozcvičiek po 60+ minútové cvičenia na výdrž, hráči tu nájdu všetko pre to aby naštartovali svoj tep.
  • My Workouts režim dovoľuje hráčovi vytvoriť si toľko rutín, koľko potrebuje, kontrolujúc dĺžku cvičenia poskladaním playlistu z 110 pesničiek a prispôsobeniu intenzity hociktorej rutiny.
  • Dostať sa ku cvičeniu je jednoduchšie s motivačným parťákom, preto BoxVR podporuje multiplayer, dovoľuje až 6 hráčom splniť to isté cvičenie spolu a vidieť, kto vyhrá s najlepším skóre.
  • Každé cvičenie je nahrávané, aby hráči mohli sledovať spálené kalórie za čas a mohli sledovať svoj pokrok ku vytýčenému cieľu.
  • Cez 100 rôznych pesničiek je dostupných na úpravu energie a tónu cvičenia, vrátane popu, rocku, EDM, drum n’ bassu, hip hopu a iných.



    Hra vyžaduje PlayStation VR, PlayStation Move a PlayStation kameru pre PS4.

    Online multiplayer vyžaduje predplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje pripojenie k sieti internet!


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách