Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer featuring The Legend of Zelda Nintendo SWITCH

29,99 €
27,99 €
Cena bez DPH: 23,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 410157
NintendoEN dabing

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer featuring The Legend of Zelda [NSW]

Zažite spojenie dvoch fascinujúcich svetov v hre Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Feat. The Legend of Zelda!

Objavte rytmické akčné dobrodružstvo, ktoré v sebe jedinečným spôsobom kombinuje hrateľnosť titulov Crypt of the NecroDancer s unikátnymi postavami a hudbou slávnej série The Legend of zelda do rogue-like zážitku.

Kráľ Hyrule bol prinútený ku spánku, hrozbou, ktorá je odhodlaná zničiť rytmus a ľubozvučnosť hudby v celom kráľovstve. Odštartujte vaše dobrodružstvo za hrdinku Cadence a ako náhle sa naučíte základné princípy, budete si môcť pre pokračovanie na vašej ceste vybrať, či chcete hrať za Linka alebo princeznú Zeldu. Objavujte náhodne generované svety a dungeony s cieľom chrániť vaše územie v tomto akčne-rytmickom dobrodružstve!

Predierajte sa oblasťou Lost Woods, ktorá je zahalená tajomstvom, túlajte sa po Kakariko Village a navštívte pamätihodné lokácie zo série The Legend of Zelda. A možno dokonca na vašich cestách stretnete niekoľko známych tvárí.

Počas celej vašej cesty je na vás ktorou cestou sa vydáte, preto si zvoľte taký postup, ktorý vám vyhovuje. Mnoho výziev na vás čaká v príbehovom režime, taktiež sa môžete spojiť s ďalšími dvoma priateľmi v lokálnej kooperácii a vydať sa na spoločné dobrodružstvo. A pokiaľ ste rytmickými majstrami a máte radi výzvy, môžete vyskúšať tzv. Perfect mode, v ktorom skončíte hru v prípade, že utrpíte hocijaké poškodenie, alebo netrafíte takt.




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách