Call of Duty: Advanced Warfare Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Call of Duty: Advanced Warfare - PC DVDCall of Duty: Advanced Warfare - XBOX ONECall of Duty: Advanced Warfare - PS3Call of Duty: Advanced Warfare - XBOX 360
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 248264
ActivisionEN dabing
 
Chceš ušetriť 5 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 12,99 €

Doporučené produkty (1)

Call of Duty: Advanced Warfare [PS4]

Schopnosti novej generácie vojakov. Moc pútavého výkonu Kevina Spaceyho. Výkon úplne novej exoskeleton hernej mechaniky. To mení všetko. Call of Duty: Advanced Warfare začína novú éru a prináša úchvatnú novú víziu pre túto hernú sériu. Posúva Vás vpred k priekopníckemu hernému zážitku, dej ktorého akoby bol vystrihnutý z titulkov zajtrajška v predvídaní budúcnosti technológie a taktiky, ktoré sa vyvinuli do nového spôsobu boja.

Dej sa odohráva v roku 2054, kedy sa objavujú súkromné vojenské spoločnosti schopné zachrániť ľudstvo zničeného sveta, ktoré sa snaží vzchopiť po globálnom útoku na jeho armády a infraštruktúru. Vy ste vojak novej generácie. Vybavený špičkovými schopnosťami exoskeletonu, technologickými vylepšeniami a high-tech zariadeniami vstúpte do radov vysoko trénovanej, špecializovanej jednotky odhodlanej získať prevahu v medziach pokročilého boja.

Hra Call of Duty: Advanced Warfare je vyvinutá špeciálne pre nextgen konzoly a PC. Ide o prvý výsledok predĺženého, až trojročného vývojového cyklu, takže vývojové štúdium mohlo hru vyvíjať o rok dlhšie. Vďaka tomu môžete očakávať ohromujúci zážitok novej generácie, kde Vás čaká celý rad technických vylepšení v oblasti grafiky a audia, vytvárajúce takmer fotorealistický svet, ktorý sa nepodobá na žiadnu hru zo série Call of Duty doteraz a s novými technológiami zachytenia pohybu a tvárovej animácie, ktoré prinášajú realistické postavy a bohatý a pohlcujúci príbeh, vďaka ktorým fikcia ožíva.



  • Call of Duty: Advanced Warfare sa odohráva vo vierohodnej budúcnosti, v ktorej sa technologický pokrok a dnešná vojenská prax skombinovali s neuveriteľnými následkami. V tejto starostlivo spracovanej vízii budúcnosti sa stali dominantnými ozbrojenými silami pre nespočetné národy súkromné vojenské korporácie, ktoré ponúkajú svoje služby pre ich vojenské potreby, prekresľujú hranice a prepisujú pravidlá vojny. A Jonathan Irons, zakladateľ a prezident najväčšej svetovej vojenskej korporácie Atlas Corporation je v centre toho všetkého.
  • Výkonný exoskeleton rozvíja každý aspekt bojovej pripravenosti vojaka, čo Vám umožňuje nasadiť bojovníkov s pokročilou schopnosťou zabíjať a eliminuje potrebu špecializácie. Zavedenie tejto hernej mechaniky prináša lepší pohyb vďaka vyšším výskokom, maskovacím schopnostiam a biomechanike, ktorá poskytuje bezkonkurenčnú silu, vedomie, vytrvalosť a rýchlosť. Vďaka príchodu exoskeletonu a pokročilého brnenia a zbraní môže každý vojak využívať taktickú slobodu v každom teréne, na rozdiel od minulosti, čo zásadne mení spôsob, akým môžete hru hrať v rôznych režimoch.
  • S využitím výkonu nextgen platforiem Vás Call of Duty: Advanced Warfare prenesie na bojiská budúcnosti s novými modernými hi-tech zbraňami a schopnosťami a vyzbrojí Vás úplne novým vybavením, technológiami a vozidlami, ako sú napríklad vysoko špecializované drony. Vybrať si tiež môžete medzi štandardnou muníciou a úplne novou triedou energetických zbraní, ktoré prinášajú úplne novú dynamiku do hry. A s exoskeletonom, ktorý masívne znásobuje Vašu sily a ponúka nevídanú taktickú slobodu, Call of Duty: Advanced Warfare rozvíja každý aspekt boja.




  • Call of Duty: Advanced Warfare - PS4 - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základe 1 hodnotení.
    100%
    zákazníkov odporúča
    Zobraziť recenzie
    5 star
    1 x
    4 star
    0 x
    3 star
    0 x
    2 star
    0 x
    1 star
    0 x
    5,0 / 5
    starstarstarstarstar
    Hodnotil 1 zákazník
    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách