Call of Duty: Modern Warfare 2 Typ konzoly:

+ Darček: Call of Duty: Modern Warfare III steelbook v cene 9,99 €
DOSTUPNÉ TIEŽ NA Call of Duty: Modern Warfare 2 - PC DVDCall of Duty: Modern Warfare 2 - PS4Call of Duty: Modern Warfare 2 - Xbox Series X|SCall of Duty: Modern Warfare 2 - PS3Call of Duty: Modern Warfare 2 - XBOX 360
Po dohraní odkúpime naspäť
79,99 €
62,99 €
Cena bez DPH: 52,49 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 446433
ActivisionEN dabing
 
Chceš ušetriť 12 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 50,99 €

Call of Duty: Modern Warfare 2 [PS5]

Darček - Call of Duty: Modern Warfare III steelbook v cene 9,99 €
Najrýchlejší dostanú ku hre steelbook s motívom hry.
Zobraziť celý popis darčeka

Príbeh


Call of Duty: Modern Warfare II je pokračovaním trháku Modern Warfare z roku 2019. Vďaka návratu ikonického lídra tímu kapitána Johna Price, nebojácneho Johna „Soap“ MacTavisha, skúseného seržanta Kylea „Gaz“ Garricka a samotného vlka samotára, obľúbeného fanúšika Simona „Ghost“ Rileyho, budú hráči svedkami toho, čo robí Task Force 141 je dnes legendárny tím.




O hre

  • VITAJTE V NOVEJ ÉRE CALL OF DUTY
    Nové herné inovácie. Úplne nová manipulácia so zbraňou. Pokročilá AI. Modern Warfare II vám prináša globálnu kampaň, pohlcujúci boj pre viacerých hráčov a špeciálne operácie poháňané rozprávaním.

  • MODERN WARFARE II
    Call of Duty: Modern Warfare II vtiahne hráčov do bezprecedentného globálneho konfliktu, ktorý predstavuje návrat ikonických operátorov Task Force 141.

  • VLASTNOSTI
    Infinity Ward prináša fanúšikom najmodernejšiu hrateľnosť s úplne novým ovládaním zbraní, pokročilým systémom AI, novým Gunsmith a radom ďalších herných a grafických inovácií, ktoré pozdvihujú franšízu do nových výšin.

  • KAMPANE
    Modern Warfare: II sa spustí s celosvetovou kampaňou pre jedného hráča, pohlcujúcim bojom pre viacerých hráčov a kooperatívnou špeciálnou operáciou založenou na rozprávaní.

  • NOVÝ HRACÍ PRIESTOR
    Modern Warfare II sa spája s novým zážitkom Warzone as ním aj evolúciou v Battle Royale s úplne novým hracím priestorom a režimom sandbox. Očakávajte rozsiahly kalendár bezplatného obsahu po uvedení na trh, ktorý bude obsahovať vyvíjajúcu sa hrateľnosť s novými mapami, režimami, sezónnymi udalosťami, komunitnými oslavami a ďalšími.

  • VYZBROJTE SA
    Hráči budú musieť využiť nové zbrane, vozidlá a špičkové vybavenie, od taktík na infiltráciu v malom meradle, s vysokými stávkami, až po prísne tajné misie, aby sa postavili svojim nepriateľom. Vyzbrojte sa a vydajte sa do boja na mori, keď obliehate nepriateľov pod vodou, prelomíte vysoko opevnenú nepriateľskú základňu, preniknete pozdĺž kanálov a oslobodíte veľmi potrebných spojencov na čiernom mieste ukrytom v horách.

Množstvo obsahu z DAY ONE Edície

  • Zostavte sa a bojujte po boku Task Force 141 v celosvetovej kampani pre jedného hráča.

  • Zahrajte sa na osamelého vlka alebo sa zhromaždite so svojím tímom v pohlcujúcom boji pre viacerých hráčov, doplnený o nové lokality a spôsoby hrania.

  • Zažite vyvinutý herný režim Special Ops založený na rozprávaní s taktickou kooperatívnou hrateľnosťou.

  • Očakávajte rozsiahly kalendár bezplatného obsahu po uvedení na trh, ktorý bude obsahovať vyvíjajúcu sa hrateľnosť s novými mapami, režimami, sezónnymi udalosťami, komunitnými oslavami a ďalšími.

Trailer


Call of Duty: Modern Warfare II - PlayGoSmart : hodnotenie 5 z 5 na základe 1 hodnotení.
100%
zákazníkov odporúča
Zobraziť recenzie
5 star
1 x
4 star
0 x
3 star
0 x
2 star
0 x
1 star
0 x
5,0 / 5
starstarstarstarstar
Hodnotil 1 zákazník
Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách