Call of Juarez: Gunslinger [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
12,99 €
Cena bez DPH: 10,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 416465
FocusEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Call of Juarez: Gunslinger [Steam] [PC digital]

Z prachu zlatej bane až do podlahovej špiny salóna, Call of Juarez - Gunslinger je skutočnou poctou pre príbehy z divokého západu. Prežite epickú a násilnú cestu neľútostného lovca odmien na ceste po stopách notoricky známych psancov, za ktorých hlavy sa platí v dolároch - cash. Na tejto dobrodružnej výprave, kde sa rozmazáva rozdiel medzi človekom a mýtom, prežijete ikonické pamätné potýčky a odhalíte zamlčanú pravdu za klobúkmi najväčších legiend Starého západu.

  • Stretnite najväčšie legendy Divokého západu - Billy the Kid, Pat Garrett, Jesse James a ďalších. Postavte sa tvárou v tvár týmto legendárnym pištoľníkom, ktorých nedopovedané príbehy čakajú práve na Vás.
  • Preputujte krajinu bez zákonov - Vyšliapte si svoju cestu naprieč divočinou Starého západu a zažite epické dobrodružstvo naprieč nádhernými Západnými krajinami.
  • Vytvorte si svoje vlastné právo - S pištoľným puzdrom pripevneným na Váš opasok budete lovcom odmien na ceste plnej olovených súbojov.
  • Zotrvajte v smrteľných prestrelkách - Ovládnite umenie búchačiek, pištolí a pušiek a excelujte v manévroch pri vyhýbaní sa guľkám, alebo zasaďte zničujúce kombá a zložte k zemi viacero nepriateľov súčasne.
  • Staňte sa unikátom Divokého západu - vyberajte si špecifické pištoľnícke schopnosti a taste, strieľajte, vyhrávajte a vypracujte sa na najlepšieho pištoľníka na Divokom západe.



    Jedná sa o digitálnu verziu hry Call of Juarez: Gunslinger, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE titulkyPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách