Car Chase Kit

Cena s DPH
13,99 €
Cena bez DPH: 11,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 456644
Excalibur

Car Chase Kit

Vďaka Car Chase Kit si užijete väčšiu zábavu pri hraní závodných hier, pretože konvertuje ovládače Joy-Con na úplne funkčné volanty a poskytuje pohodlný a realistický zážitok. Toto balenie obsahuje 2x volant (1x neónovo červený a 1x neónovo modrý), ktoré sú navrhnuté pre ovládače Nintendo Switch Joy-Con.

Kľúčové vlastnosti:

  • Car Chase Kit – obsahuje 2x volant (1x neónovo červený a 1 neónovo modrý) ako doplnok pre ovládače Nintendo Switch Joy-Con.
  • Jednoduché použitie – volanty sú navrhnuté pre ovládače Nintendo Switch Joy-Con (ľavé aj pravé). Stačí pripojiť Joy-con a upraviť symboly +/- na rukoväti a volante kvôli pohodlnému úchytu, vďaka čomu získate úplne kompatibilný závodný volant pre všetky hry na Nintendo Switch kompatibilný s volantom, s tlačidlami spúšte SL a SR, ktoré sú navrhnuté pre presné použitie.
  • Mario Kart – 2x volant dokonalý pre Mario Kart, vďaka ktorému si užijete realistickejší zážitok s motokárami.
  • Ergonomický dizajn – závodný volant poskytuje prvotriedny úchyt a pohodlie, keď držíte Joy-con zboku, a vylepší váš zážitok so všetkými závodnými hrami, ako sú Mario Kart, Team Sonic Racing, Fast RMX a ďalšie.

Ovládače Joy-Con nie sú súčasťou balenia.

Technická špecifikácia

Kompatibilita: Ovládače Joy-Con pre Nintendo Switch
Určenie: Pre pravákov aj ľavákov


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách