Catherine Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Catherine - XBOX 360
Po dohraní odkúpime naspäť
19,99 €
17,99 €
Cena bez DPH: 14,99 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 203649
DeepEN dabing

Catherine [PS3]



Objavte potešenia a hrôzy lásky a rozhodnutia s ňou spojené v akčno-dobrodružnej-puzzle hre Catherine. Ako Vincent, máte pred sebou ťažkú voľbu - oženiť sa so svojou dlhoročnou priateľkou Katherine, alebo ju opustiť kvôli úžasnej blondýne, pri ktorej ste sa práve zobudili - Catherine! Buďte opatrný, rozhodnete sa zle a môžete skončiť mŕtvy.

  • Hrôzy lásky - Vincent sa prebúdza vystrašený, s pochybnosťami a rastúcim pocitom viny z nevery, ktoré ho prenasledujú v jeho snoch, kďe sa mu ukazujú strašné znetvorené monštrá a tikot hodín.
  • Úskalia - Vy budete smerovat Vincenta cez ťažké morálne rozhodnutia. Tak, ako v skutočnom živote, nič nie je čierne ani biele. Aká je hodnota počestnosti? Čo je správne urobiť? Tak, či tak, niekto bude zranený. Čo je ešte horšie, niekto mohol zomrieť.
  • Nočná mora vo Vašich snoch - pod dohľadom producenta Katsura Hashina, režiséra Persona 3 a Persona 4, známeho umelca Shigenori Soejima a skladateľa Shoji Megura, Vám bude prezentovaný obraz aj zvuk, ako nikdy predtým.
  • Utečte spoločne s alebo proti kamarátovi - kooperatívne alebo konkurenčné režimy a tabuľky zaistia, že veľa vzrušenia z priebehu hry, si budete môcť vychutnať s ďalšími hráčmi, čo Vám pridá ďalšie hodiny hrania.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách