Clash: Artifacts of Chaos (Zeno Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Clash: Artifacts of Chaos (Zeno Edition) - PC DVDClash: Artifacts of Chaos (Zeno Edition) - PS4Clash: Artifacts of Chaos (Zeno Edition) - Xbox Series X|S
39,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 455845
NACONEN dabing

Clash: Artifacts of Chaos (Zeno Edition) [PS5]

Bonus pre všetky predobjednávky

Predobjednajte si hru Clash: Artifacts of Chaos a získajte nasledovný obsah:
  • DLC Lone Fighter Pack

O hre

Vži sa v akčnej adventúre Clash: Artifacts of Chaos do úlohy Pseuda, majstra bojových umení, ktorý žije ako samotár v podivnom svete Zenozoik. Keď ti do cesty príde Boy, malá bytôstka, ktorej záhadné schopnosti pritiahli pozornosť Gemini, Pani artefaktov, rozhodneš sa ho chrániť, lenže kto mohol tušiť, že sú do všetkého zapletené oveľa väčšie sily.


Kľúčové vlastnosti

  • OBJAVUJ ZENOZOIK
    Svet a civilizácia Zenozoiku, v ktorých sa premietajú surrealistické a punk-fantasy prvky, sú plné fascinujúcich postáv, bytostí i krajín. Túlaj sa touto fascinujúcou krajinou a poznávaj tunajšie cesty, obyvateľov a dávne tajomstvá.

  • ROZDRŤ SVOJICH PROTIVNÍKOV
    Najväčšou zbraňou sú tvoje päste a rýchlosť. Útoč, uhýbaj, omračuj, blokuj a vykonávaj špeciálne útoky. Prepni sa do pohľadu prvej osoby a používaj unikátnu techniku: je len na tebe, či využiješ príležitosť na dosiahnutie víťazstva a vyvaruješ sa chýb, ktoré by sa ti mohli čoskoro stať osudnými.

  • PRISPÔSOB SVOJ ŠTÝL BOJA
    Počas svojho dobrodružstva sa naučíš rôzne bojové umenia a ľubovoľne ich môžeš striedať podľa situácie, typu nepriateľa a svojich preferencií. Víťazstvo ti umožní vylepšovať vlastnosti a útoky a postupne si môžeš vyladiť svoj unikátny štýl.

  • PRIJMI VÝZVU RITUÁLU
    Pred bojom môžeš protivníka vyzvať na hru v kocky, pričom víťaz určuje pravidlá stretu – často vo svoj prospech. Privolanie netvorov ako spojencov, zahalenie oblasti hmlou, nasadenie okov obmedzujúcich pohyb... rituál zďaleka neurčuje výsledok boja, ale predstavuje príležitosť, ktorú môžeš využiť, ak ho vyhráš, alebo výzvu, ktorú musíš múdro pokoriť, ak prehráš.

  • ZAŽI PESTRÝ PRÍBEH
    Pátranie po slávnych artefaktoch ti pomôže poraziť Gemini a zavedie ťa až za hranice tvojej predstavivosti. Zatiaľ čo budeš zvádzať boje so žoldniermi, ktorí ťa prenasledujú, a rozvíjať svoje priateľstvo s Boyom, musíš sa postaviť svojej minulosti a preniknúť do zdrojov chaotickej spoločnosti Zenozoiku.


Zeno Edition obsahuje:

  • Plná hra Clash: Artifacts of Chaos
  • DLC Supporter Pack, ktorý obsahuje 2 sady so zbrojou pre Pseuda inšpirované hrou Zeno Clash, 3 predmety prispôsobenia pre Boya a exkluzívny artefakt pre použitie pri Rituáli
  • Oficiálny digitálny artbook
  • Oficiálny herný soundtrack

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách