Cobra Kai 2: Dojos Rising Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Cobra Kai 2: Dojos Rising - PS4Cobra Kai 2: Dojos Rising - PS5Cobra Kai 2: Dojos Rising - Xbox Series X|S
29,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 450903
GameMillEN dabing

Cobra Kai 2: Dojos Rising [NSW]

Naberajte nováčikov... trénujte... bojujte! Turnaj „All Valley Karate Tournament“ už čaká!

O hre:

Eagle Fang, Cobra Kai, Miyagi-Do – pre ktoré dódžó sa rozhodnete? Touto voľbou začína vaša cesta, potom už je ale len na vás dať dohromady ten najsilnejší tím, dokonale ovládnuť vybraný bojový štýl a upevniť odkaz svojho dódžó ziskom titulu šampióna turnaja „All Valley Karate Tournament“!




Kľúčové vlastnosti

  • Napínavé herné režimy:
    Naskočte do príbehového režimu a ponorte sa do nového vzrušujúceho rozprávania, ktoré vás prevedie cestou plnou bojov až na turnaj „All Valley Karate Tournament“, alebo zvoľte režim „Cobra Classics“ a znovu prežite epické okamihy známe z televízneho seriálu. A nielen to!
  • Vyberte si dódžó:
    Vyberte si medzi Eagle Fang, Cobra Kai a Miyagi-Do a spolu so svojim senseiom začnite trénovať, naberať nováčikov a bojovať s cieľom vytvoriť čo najsilnejší dódžó a potvrdiť svoj osud ako šampión turnaja „All Valley Karate Tournament“.
  • 28 hrateľných postáv:
    Hrajte za niektorú zo svojich obľúbených postáv zo seriálu a využívajte jej špeciálne schopnosti a schopnosti na ceste za víťazstvom.
  • Zvyšujte svoju silu:
    Pomocou chi a mincí zlepšujte svoje zručnosti. Naberajte do svojho dódžó nových členov, ktorých silné stránky vás posilnia ešte viac, a vytvorte zo svojho dódžó neporaziteľnú legendu.
  • Online kompetitívny turnaj:
    Vrhnite sa do režimu online súperenia a zúčastnite sa turnaja „All Valley Karate Tournament“. Prebojujte sa až na jeho vrchol, staňte sa šampiónom a zaistite si nehynúcu slávu.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách