COGEN: Sword of Rewind (Limited Edition) PS4

89,99 €
81,99 €
Cena bez DPH: 68,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 446698
GemdropsEN dabing

COGEN: Sword of Rewind (Limited Edition) [PS4]

Predchodca hitu Akiba’s Trip: Undead & Undressed

Každá rana ktorú dostanete v tejto 2D akčnej hre je rozsudok smrti. Ale nemajte obavy! Možno je vaše HP príliš nízke na to, aby ste obstáli v bitke, stále je na vašej strane Ourobos systém. Futuristická technológia sa naštartuje keď zomriete a čas sa vráti o tri sekundy. Niečo sa vám nepodarí a chcete to vziať späť? Chcete sa zabávať a experimentovať?
Je to jednoduché, len sa vráťte v čase! Naostrite si schopnosti cez pokus/omyl a triumfujte nad diabolskými pascami a légiami nebojácnych protivníkov.

O hre

  • Príbeh
    Po zobudení sa Kohaku Otori ocitá na zemi z ocele, prvá vec ktorú jej oči privítajú je zvláštny hovoriaci meč, ktorý sa volá ExeBreaker. Neistá, kde je a čo sa deje, súhlasí s návrhom meča a spoja sily. Spolu sa vydajú do srdca zmeneného mesta Cogen - ktoré kedysi bývalo domovom Kohaku a teraz je len ruinou na pokraji rozpadu. Na ceste ju čakajú záhady a chaos, no s mocou ExeBreakera Ouroboros System na jej strane ju nič nezastaví. Dokáže tak nájsť odpovede na otázky ohľadom toho, čo sa s jej milovaným domovom stalo.
Limitovaná edícia obsahuje:
  • Hra
  • Softcover book
  • Soundtrack hry
  • Box, v ktorom je edícia zabalená




Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách