Company of Heroes 2 CZ [Steam]

digitálna distribúcia
Cena s DPH
6,99 €
Cena bez DPH: 5,83 €
 
Kód produktu: 416498
SEGACZ titulky
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Company of Heroes 2 CZ [Steam] [PC digital]

V najtemnejšej hodine ľudstva ste veliteľom sovietskej Červenej armády, zatiahnutej do brutálnej vojny a musíte brániť matičku Rus od nacistických okupantov. Píše sa rok 1941 a začína to, čo sa stane najkrvavejším konfliktom 2. svetovej vojny s výsledkom viac ako 14 miliónov padlých.

Sťante sa svedkami úsilia Červenej armády, od blízkosti porážky po jej neuveriteľné víťazstvo nad Nemeckom, v tom najnáročnejšom a najnákladnejšom vojenskom predstavení na východnom fronte. Vaša vojenská taktika môže nakloniť rovnováhu tohto konfliktu na Vašu stranu. Zapojte sa do taktických bojov, z ktorých výjdete ako vojvodca a vládnite mocou Sovietskeho impéria na svojej ceste do Berlína.



  • Najlepšie hodnotená strategická hra všetkých čias sa vracia v pokračovaní s inovatívnym vojnovým zážitkom, ktorý nanovo definuje žáner strategických hier.
  • Essence Engine 3.0 je špičková technológia, ktorá zvyšuje grafickú kvalitu a presnosť smrteľného boja s bezprecedentným TrueSight systémom, ktorý zmení strategický boj navždy.
  • Prevezmite velenie nad Červenou armádou na východnom fronte a odrazte nacistických útočníkov v tomto súboji ideológií.
  • Rozvíjajte a využívajte svoje nové veliteľské schopnosti a zažite zblízka každodennú brutalitu vojny prostredníctvom novej dynamickej taktiky boja.
  • Skvelý kompetitívny a kooperatívny multiplayer, ktorí fanúšikovia úplne samozrejme očakávajú od tejto vysoko kvalitnej a kritikou uznávanej série.

    Jedná sa o digitálnu verziu hry Company of Heroes 2 CZ, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL dabing

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách