Control (Ultimate Edition) [XBOX Series X] - BAZÁR (použitý tovar)

Po dohraní odkúpime naspäť
Cena s DPH
27,99 €
Osobitný režim 0% DPH
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 423366
505

Control (Ultimate Edition) [XBOX Series X] - BAZÁR (použitý tovar)

  • hra je z výkupu a je 100% funkčná a odskúšaná
  • obal bez poškodenia, médium bez škrabancov
  • zmluvná záruka 12 mesiacov

Popis nového produktu:

Control Ultimate Edition obsahuje hlavnú hru a všetky predtým vydané rozšírenia („The Foundation“ a „AWE“) v jednom balíku. Zažite skutočné hranie novej generácie so zvýšenou kvalitou obrazu prostredníctvom grafiky 4K a výkonu 60 snímok za sekundu. Korupčná prítomnosť vtrhla do Federálneho úradu pre kontrolu ... Iba vy máte moc ju zastaviť. Svet je teraz vašou zbraňou v epickom boji za zničenie zlovestného nepriateľa prostredníctvom hlbokého a nepredvídateľného prostredia. Získaš späť kontrolu? Control, ktorý je víťazom viac ako 80 ocenení, je vizuálne ohromujúce akčné dobrodružstvo z pohľadu tretej osoby, vďaka ktorému budete na okraji svojho sedadla. Miešanie otvorených prostredí s podpisom budovania sveta a rozprávania renomovaného vývojára Remedy Entertainment, Control predstavuje rozsiahly a intenzívne potešiteľný herný zážitok.
  • Odhaľte záhady: Dokážete zvládnuť temné tajomstvá kancelárie? Odhaľte epický nadprirodzený boj plný neočakávaných postáv a bizarných udalostí, keď budete hľadať svojho nezvestného brata, a objavíte pravdu, ktorá vás sem priviedla.
  • Všetko môže byť tvoja zbraň: Uvoľnite deštrukciu transformáciou zbraní a telekinetických síl. Objavte nové spôsoby, ako zničiť svojich nepriateľov, keď využijete silné schopnosti a urobíte zo všetkého okolo seba smrtiacu zbraň.
  • Preskúmajte skrytý svet: Ponorte sa hlboko do zlovestných expanzií tajnej vládnej agentúry. Preskúmajte meniace sa prostredie predsedníctva, len aby ste zistili, že vždy existuje viac, ako sa zdá na prvý pohľad.
  • Boj o kontrolu: Bojujte s neúprosným nepriateľom prostredníctvom vzrušujúcich misií a náročných súbojov s bossmi, aby ste získali výkonné vylepšenia, ktoré maximalizujú schopnosti a prispôsobia vaše zbrane.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách