CORSAIR Survivor 64 GB USB 3.0 Stealth

predĺžená záruka na tento produkt je 5 mesiacov
5
Cena s DPH
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 456966

CORSAIR Survivor 64 GB USB 3.0 Stealth [CMFSS3B-64GB]

Flash disk spoločnosti Corsair je veľmi spoľahlivým riešením na jednoduché a rýchle prenášanie dát. Tento flash disk disponuje veľkosťou 64 GB a má rozhranie USB 3.0, ktoré je samozrejme spätne kompatibilné s typom USB 2.0. Okrem skvelej kapacity a rýchlosti určite tiež oceníte odolné prevedenie flasky, ktorá prežije takmer čokoľvek.

O produkte

  • Military odolnosť
    Vaše dáta sú s týmto flash diskom v úplnom bezpečí. Dáta sú chránené v puzdre z elexovaného hliníka, ktoré je vodeodolné do 200 metrov a je odolné voči vibráciám a nárazom. Navyše má disk na sebe praktické očko, vďaka ktorému je možné pripnúť napríklad ku kľúčom. Takto budete mať flash disk neustále po ruke a zároveň sa stane perfektným dizajnovým doplnkom.

  • Jednoduché používanie a rýchlosť
    Flash disk je okamžite po pripojení k počítaču pripravený na používanie vďaka funkcii Plug and Play. Flashkaposkytuje rýchle načítanie aj zápis dát. Rýchlosť prenosu vám ušetrí čas a umožní rýchly prístup k súborom na flashke.

  • USB 3.0
    USB 3.0 disponuje viac ako 10× väčšou rýchlosťou a lepšou správou napájania ako USB 2.0. Táto nová technológia má 9 vodičov namiesto pôvodných 4, napriek tomu spätne podporuje USB 2.0 a sľubuje možnú nižšiu spotrebu energie. Vďaka tomu je možné používať ľubovoľnú kombináciu zariadení a portov USB 2.0 a USB 3.0. Vďaka väčšej rýchlosti USB 3.0 môžete presúvať súbory v zlomku času, ktorým by prenos trval pri štandardných flash diskoch typu USB 2.0.

Technická špecifikácia
Rozhranie: USB 3.0
Kapacita 64 GB
Materiál: kov
Hmotnosť: 37 g/td>

Obsah predajného balenia:

  • CORSAIR Survivor
  • Dokumetnácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách