Crucial DDR4 16 GB 3200 MHz CL22 Unbuffered

predĺžená záruka na tento produkt je 5 mesiacov
5
49,99 €
43,99 €
Cena bez DPH: 36,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 460291
Crucial

Crucial DDR4 16 GB 3200 MHz CL22 Unbuffered [CT16G4DFRA32A]

Rýchly a jednoduchý spôsob, ako zlepšiť výkon vášho počítača

Na pomalý počítač existuje jednoduchý liek: viac pamäte. Crucial Desktop Memory, navrhnutý tak, aby pomohol vášmu systému bežať rýchlejšie a plynulejšie, je jedným z najjednoduchších a najdostupnejších spôsobov, ako zlepšiť výkon vášho systému. Načítajte programy rýchlejšie. Zvýšte odozvu. Ľahko spúšťajte dátovo náročné aplikácie a rozšírte možnosti multitaskingu vášho počítača.

O produkte

  • Zrýchlite všetko vo svojom počítači
    Pamäť je komponent vo vašom počítači, ktorý umožňuje krátkodobý prístup k údajom. Keďže okamžité operácie vášho systému závisia od krátkodobého prístupu k údajom – načítavanie aplikácií, prehliadanie webu alebo úprava tabuľky – rýchlosť a množstvo pamäte vo vašom systéme zohráva rozhodujúcu úlohu. Načítajte aplikácie v priebehu niekoľkých sekúnd zvýšením rýchlosti pamäte a inštaláciou väčšieho množstva.

  • Multitasking s ľahkosťou
    Ak ste ako my, počítač používate na veľa vecí naraz. Možno upravujete dokument a zároveň si prezeráte obrázky a prehliadate internet. To prirodzene vedie k problémom s výkonom: každá aplikácia, ktorú používate, vyžaduje pamäť a súťaží o obmedzený fond zdrojov. Prekonajte to inštaláciou modulov s vysokou hustotou do každého pamäťového slotu pre bezproblémový multitasking.

  • Jednoduchá inštalácia – nie sú potrebné počítačové zručnosti
    Pomocou skrutkovača, používateľskej príručky a niekoľkých minút času môžete nainštalovať pamäť – nie sú potrebné žiadne počítačové zručnosti. Stačí si pozrieť jedno z našich trojminútových inštalačných videí a my vás krok za krokom prevedieme celým procesom. Neplaťte obchod s počítačmi za to, čo môžete urobiť za pár minút!

  • Maximalizujte hodnotu vášho systému
    Za zlomok ceny nového systému je upgrade pamäte jedným z najdostupnejších spôsobov zvýšenia výkonu. Získajte zo svojho notebooku viac tým, že mu poskytnete zdroje, ktoré potrebuje na výkon.

  • Kvalita Micron – vyššia úroveň spoľahlivosti
    Ako značka spoločnosti Micron, jedného z najväčších výrobcov pamätí na svete, je Crucial Desktop Memory štandardom pre spoľahlivý výkon. Od pôvodnej technológie SDRAM až po DDR4 sme skonštruovali pamäťové technológie, ktoré poháňajú počítače na svete už 40 rokov. Keď si vyberiete pamäť Crucial, vyberáte si pamäť, na ktorú sa vzťahuje obmedzená doživotná záruka a je určená pre popredné svetové systémy. Neuspokojte sa s ničím menším.

Technická špecifikácia
Technológia DDR4
Modulový typ UDIMM, Bez vyrovnávacej pamäte
Kapacita 16 GB súprava
Rýchlosť 4200 MHz
Časovanie CL 22
Napätie 1,2 V

Obsah balenia:

  • Pamäť Crucial
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách