Crucial DDR5 32 GB kit 4800 MHz CL40 Operačná pamäť Unbuffered

predĺžená záruka na tento produkt je 5 mesiacov
5
Cena s DPH
122,99 €
Cena bez DPH: 102,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 460270
Crucial

Crucial DDR5 32 GB kit 4800 MHz CL40 Operačná pamäť Unbuffered [CT2K16G48C40U5]

Crucial DDR5 32GB

Prečo si vybrať pamäte od značky Crucial? Dôvodov máte hneď niekoľko. Tieto pamäte urobia Váš systém rýchlejší a výkonnejší. Ich inštalácia je úplne jednoduchá a je to ta najľahšia cesta ako naozaj vylepšiť Váš počítač. Crucial si dáva záležať na spokojnosti svojich zákazníkov a preto sú pamäte dôkladne testované. Takže, ak sa rozhodujete aké pamäte si vybrať, tak Crucial sú tou správnou voľbou.

O produkte

  • Rýchlejšie časy načítania a prenosy súborov
    Crucial DDR5 Desktop Memory dokáže vášmu počítaču pri spustení preniesť o 50 % viac dát ako DDR4, čo má za následok rýchlejšie načítanie, prenosy súborov, sťahovanie, obnovovacie frekvencie a kratšie oneskorenie. Vďaka vyššej účinnosti zbernice je technológia DDR5 nielen rýchlejšia ako predchádzajúca generácia, ale je aj lepšia.

  • Pohotovejší multitasking
    Crucial DDR5 ponúka o 50 % vyššie rýchlosti ako DDR4 pri uvedení na trh , čo používateľom poskytuje extrémny výkon hneď po vybalení. Ešte pôsobivejšie je, že Crucial DDR5 je optimalizovaný pre zvýšený výkon a multitasking nielen počas testovania, ale aj v reálnych podmienkach. Otváranie viacerých kariet prehliadača a prepínanie medzi aplikáciami je teraz citlivejšie ako kedykoľvek predtým.

  • Extrémna inovácia pre stabilný výkon
    Crucial DDR5 robí v konštrukcii extrémny krok vpred oproti predchádzajúcej generácii s dvoma nezávislými 32-bitovými kanálmi na modul pre optimalizovaný výkon. Crucial DDR5 , navrhnutý s on-die ECC (ODECC) 8 na úrovni komponentov pre dlhodobú stabilitu, je navrhnutý tak, aby si zachoval rovnakú spoľahlivosť ako predchádzajúca generácia, dokonca aj s prísnymi požiadavkami výpočtovej techniky novej generácie.

  • Optimalizovaná energetická účinnosť
    Pre lepšiu efektivitu a stabilitu zavádza Crucial DDR5 reguláciu napätia na module s integrovaným obvodom správy napájania (PMIC), ktorý bol na základnej doske so staršími pamäťovými technológiami. Výsledkom je lepšia signalizácia a čistejšie napájanie modulov (DIMM). Navyše prevádzkové napätie na module DDR5 je iba 1,1 V v porovnaní s 1,2 V DDR4.

  • Kvalita Micron – vyššia úroveň spoľahlivosti
    Crucial ako vertikálne integrovanej spotrebiteľskej značke Micronu dôverujú milióny ľudí pre spoľahlivosť, výkon a kompatibilitu. Na rozdiel od zostavovateľov modulov náš jedinečný vzťah so spoločnosťou Micron zahŕňa hlbšiu úroveň inžinierskej spolupráce, aby sme z našich produktov vytlačili každú štipku výkonu bez kompromisov v oblasti spoľahlivosti. Vďaka viac ako 43 rokom výrobnej dokonalosti spoločnosti Micron a viac ako 25 rokom vývoja spotrebných produktov spoločnosti Crucial je Crucial DDR5 podporovaný našou obmedzenou doživotnou zárukou a poskytuje vysoký výkon, ktorému môžete dôverovať. Pokiaľ ide o pamäť, neuspokojte sa s menej.

Technická špecifikácia
Technológia DDR5
Modulový typ UDIMM, Bez vyrovnávacej pamäte
Kapacita 32 GB súprava (2 x 16 GB)
Rýchlosť 4800 MHz
Časovanie CL 40
Napätie 1,1 V

Obsah balenia:

  • Pamäť Crucial
  • Dokumentácia


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách