Crusaders: Thy Kingdom Come [Steam]

digitálna distribúcia
8,99 €
2,99 €
Cena bez DPH: 2,49 €
 
Kód produktu: 434931
ParadoxEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Crusaders: Thy Kingdom Come [Steam] [PC digital]

Všetko sa to stalo v najtemnejšom storočí stredovekej Európy, keď vizionársky pápež zapálil plamene prvej križiackej výpravy a spojil súperiace národy z jednej jedinej príčiny: dobyť Svätú zem. Crusaders: Thy Kingdom Come rozpráva náročný príbeh z misie na misiu tejto veľkej kampane očami zvoleného rytiera a zaznamenáva jeho boje, aby sa v radoch vyšvihol vyššie a aby získal moc a bohatstvo na ceste z Konštantínopolu do Jeruzalema.

Vlastnosti:

  • Heroes - Crusaders: Thy Kingdom Come ponúka päť pozoruhodných osobností z piatich veľkých národov stredovekej Európy, z ktorých každý má iné pozadie, bohatstvo, bojové schopnosti, ciele a sny. Postupný vývoj Vašej postavy musí byť známy z RPG: získava skúsenosti, hodnotí, posilňuje a zefektívňuje. Každý hrdina má iný súbor schopností, vďaka ktorým je každý hrdina iný, dokonca aj hrdinovia rovnakej národnosti, ak sa niekto rozhodne hrať hru znova od začiatku. Rôzne schopnosti a východiskové zdroje piatich hlavných hrdinov vyžadujú v bitkách rôzne taktiky a ponúkajú mnoho spôsobov, ako dosiahnuť konečné víťazstvo.
  • Obrovské armády na obrovských bojiskách - Crusaders: Thy Kingdom Come ponúka veľmi rozmanité terény, ktoré navodia atmosféru ďalekých krajín, kde križiaci pochodovali smerom k Jeruzalemu - od stredomorských borovicových lesov až po pusté skalné púšte Svätej zeme. Topografické prvky (kopce, údolia, svahy atď.) výrazne ovplyvňujú taktiku a výsledok bitiek. Je to tiež prvý RTS, kde je fyzika jedným z najdôležitejších faktorov v hre (kde sa skaly rútia na svahy, narážajú do radov nepriateľa a posielajú nepriateľských vojakov lietajúcich a rozťahaných po zemi atď.) Podmienky a viditeľnosť sa dynamicky menia, čo nie je len vizuálny prvok, ale ovplyvňuje to aj hrateľnosť, konkrétne schopnosti rôznych jednotiek a výsledok ich činov.
  • Riadenie - Fáza riadenia je nastavená medzi misiami. Obrazovka riadenia ponúka rôzne spôsoby, ako riadiť jednotky, vysporiadať sa s vedľajšími postavami, vylepšovať hrdinov, míňať získané dukáty alebo rozdávať medzi jednotkami zbrane a zostavovať armádu pre ďalšiu bitku. Rastúca armáda hrdinu je po každej bitke silnejšia a smrteľnejšia. Vojaci získavajú skúsenosti (rovnako ako v legendárnych Panzeroch) a hráči si za ne tiež kupujú schopnosti. Po niekoľkých bitkách s rovnakými starými skupinami vojakov majú hráči tendenciu zaobchádzať so svojimi veteránmi opatrnejšie ako vo väčšine hier RTS, čo má tiež silný vplyv na taktiku.
  • Frakcie - Križiacka armáda v hre je zhruba rovnako rozdelená, ako bola historicky. Rôzne mocenské skupiny armády sa nazývajú frakcie, z ktorých každá má na starosti silný národ a všetky ponúkajú pre svojich spojencov rôzne podania. Hráči by si mali dávať pozor, ktorú frakciu uprednostňujú, pretože nadväzujú vzťahy s jedným národom, pomaly vylučujú ostatné; Verný spojenec však získa vzácne odmeny ako dukáty, špeciálne jednotky a schopnosti a nakoniec nového, jedinečného hrdinu.
  • Viera a relikvie - V Crusaders: Thy Kingdom Come Faith je idealizovaný koncept náboženského pozadia, ktorý vyvolal a legitimizoval vojenskú kampaň. Viera má silný vplyv na celkovú morálku. Kresťanské relikvie majú silný vzťah so skóre Faith: čím vyššia je viera hrdinu, tým efektívnejšie tieto relikvie posilňujú ich schopnosti. Každý hrdina začína s unikátnym skóre Faith, ktoré môže v priebehu hry rásť alebo klesať, v závislosti od jeho rozhodnutí.
  • Historická autenticita - Crusaders: Thy Kingdom Come chce byť zvolenej historickej ére tak verný, ako je to možné v počítačovej hre, ktorá vyžaduje určité obmedzenia a nevyhnutné úpravy. S farebným obsadením vedľajších postáv predstavujeme existujúce historické osobnosti z éry ako protivníkov, spojencov alebo vazalov.


  • Názov vydavateľa: Paradox Interactive
  • Názov vývojára Neocore Games
  • Dátum vydania: 09.10.2009
  • Pegi: 12
  • Žáner: Stratégia

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows XP SP2 alebo Vista
    Procesor: 2.4 Ghz Pentium IV Processor
    Pamäť: 1 GB RAM
    Grafická karta: Nvidia 6600 / ATI Radeon X700
    Pevný disk: 3,3 GB voľného miesta
    DirectX®: 9.0c alebo vyšší
    Zvuková karta: Kompatibilná s DirectX 9




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Crusaders: Thy Kingdom Come, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    NeoCoreGames and the logo of NeoCoreGames and Crusaders: Thy Kingdom Come© (2008) and the logo of Crusaders: Thy Kingdom Come are registered trademarks or marks of NeoCoregames Ltd. All Rights Reserved.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE dabing

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách