Crysis: Remastered Nintendo SWITCH

39,99 €
35,99 €
Cena bez DPH: 29,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 433964
CrytekEN dabing
 
Chceš ušetriť 7 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 28,99 €

Crysis: Remastered [NSW]

Klasická strieľačka z pohľadu prvej osoby od Cryteku je späť s akčnou hrateľnosťou, svetom pieskovísk a napínavými epickými bitkami, ktoré ste si obľúbili už v minulosti.

To, čo začína jednoduchou záchrannou misiou, sa stáva bojiskom novej vojny, keď sa mimozemskí útočníci rojia nad severokórejským ostrovným reťazcom. Vyzbrojení výkonným nanooblekom sa môžu hráči stať neviditeľnými pre prenasledovanie nepriateľských hliadok alebo pre posilnenie sily, ktorá zničí vozidlá. Rýchlosť, sila, brnenie a maskovanie nanoobleku umožňujú kreatívne riešenia pre každý druh boja, zatiaľ čo obrovský arzenál modulárnych zbraní poskytuje nevídanú kontrolu nad štýlom hry. V neustále sa meniacom prostredí prispôsobte taktiku a výstroj, aby ste ovládli svojich nepriateľov, v obrovskom svete pieskovísk.

  • Oblečte sa: Rýchlosť, sila, brnenie a maskovanie vášho nanoobleku umožňujú kreatívne riešenia pre každý druh boja.
  • Prispôsobte sa: V neustále sa meniacom prostredí prispôsobte svoje taktiky tak, aby dominovali na bojiskách od zamrznutej džungle po mimozemské prostredie.
  • Vyzbrojte sa: Obrovský arzenál modulárnych zbraní poskytuje nebývalú kontrolu nad štýlom hry s možnosťami od experimentálnych po mimozemšťanov.
  • Conquer: Nepriateľská AI podobná realite vyžaduje strategický a flexibilný herný štýl, pretože nové výzvy-vrátane bojiska s nulovým g-vyžadujú od hráčov ofenzívu a proaktivitu.
  • Preskúmajte: Vyberte si vlastnú cestu otvoreným svetom Crysis, ničením prekážok, riadením vozidiel a používaním samotného prostredia proti svojim nepriateľom.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách