Crysis:Trilogy (Remastered) CZ Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Crysis:Trilogy (Remastered) CZ - PS4
Po dohraní odkúpime naspäť
49,99 €
34,99 €
Cena bez DPH: 29,16 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 433966
CrytekCZ titulky

Crysis:Trilogy (Remastered) CZ [XBOX ONE]

Crysis Remastered Trilogy obsahuje každú kampaň pre jedného hráča od legendárnych strieľačiek z pohľadu prvej osoby Crysis, Crysis 2 a Crysis 3, optimalizovaných pre PS4. Zažite dobrodružstvo v tomto skvelom balíku "všetko v jednom".

Crysis Remastered:

Jednoduchá záchranná misia sa začína bojiskom novej vojny, keď sa mimozemskí útočníci objavia nad reťazcom ostrovov Lingshan. Hráte za super vojaka Nomada a ste vyzbrojení výkonným nanooblekom vybaveným schopnosťami rýchlosti, sily, brnenia a maskovania. Využite rozsiahly arzenál modulárnych zbraní a upravte svoje taktiky a výstroj, aby ste ovládli nepriateľov v obrovskom svete pieskovísk.

Crysis 2 Remastered:

Cudzinci sa vrátili do sveta spustošeného klimatickými katastrofami. Keď útočníci pustošia New York a začnú útok, ktorý ohrozuje úplné zničenie ľudstva, iba vy máte technológiu na vedenie boja. Vybavený vylepšeným Nanosuitom 2.0, prispôsobte si oblek a zbrane v reálnom čase a odomknite nové výkonné schopnosti v boji o prežitie ľudstva.

Crysis 3 Remastered:

Keď sa vrátite do boja ako super vojak Prorok, pokračuje pátranie po mimozemšťanovi Alfa Cephovi, ale teraz musíte odhaliť aj pravdu o C.E.L.L. Corporation, ktorá z New Yorku urobila rozľahlý mestský dažďový prales chránený obrovským nanodomom. Bojujte v siedmich odlišných okresoch a zdecimujte svojich protivníkov v plameni hrubej sily pomocou vynikajúcej technológie Nanosuit, alebo použite utajenie na dosiahnutie svojich cieľov a staňte sa tichým záchrancom ľudstva. Vybavený vašim silným a smrtiacim novým lukom Predator, neexistuje žiadny zlý spôsob, ako zachrániť svet.



TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
CZ titulkyEN dabing

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách