Cuddly Forest Friends Nintendo SWITCH

49,99 €
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 456769
AksysEN titulky

Cuddly Forest Friends [NSW]

O hre

Vitajte v plyšovom lese!

Aby ste pomohli Stromu šťastia v lese rásť a dosiahnuť svoj plný potenciál, musíte zbierať Šťastné pocity. Šťastné pocity sa získavajú kŕmením a interakciou s malými zvieratkami v lese – a udržiavaním ich v bezpečí. Strom má mnoho úrovní na rast a hranie minihier alebo príprava jedla zvýši vaše šťastné pocity a pomôže Stromu rásť. Plnenie požiadaviek od zvieratiek ich robí šťastnými, čo vám tiež dáva šťastné body. Pridajte sa k malým chlpatým kamarátom a venujte sa rôznym každodenným činnostiam, aby Strom šťastia dosiahol maximálne „šťastie“.

Starajte sa každý deň o týchto malých priateľov: králika, veveričku, myš, degu, škrečka, dikobraza, lietajúcu veveričku, kapybaru a bobora. Ozdobte les alebo vytvorte doplnky na nosenie s predmetmi, ktoré nazbierate. Pripravte jedlo a nakŕmte skupinu. Otestujte si svoje schopnosti v mini hrách, ktoré vám pomôžu zvýšiť vaše šťastné body.


Kľúčové vlastnosti

  • Hrajte minihry ako jeden z chlpatých priateľov a zistite, ktoré zvieratká sú v ktorej hre najlepšie.

  • Vyskúšajte viac ako 20 minihier – Fishing, Racing, Matching a Rytmické hry sú len niektoré z nich, ktoré zvýšia body šťastia!

  • 9 rôznych zvierat žijúcich v lese sú vaši noví BFF!

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách