Cyberpunk 2077 CZ Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Cyberpunk 2077 CZ - PC CIABCyberpunk 2077 CZ - PS4
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
23,99 €
Cena bez DPH: 19,99 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 380514
CDProjektCZ titulky
 
Chceš ušetriť 6 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 17,99 €

Cyberpunk 2077 CZ [XBOX ONE]

Štandardná edícia hry obsahuje okrem hry Cyberpunk 2077 aj mapu Night City, pohľadnice z Night City, sprievodcu svetom hry, nálepky a digitálny obsah!



Cyberpunk 2077 je RPG od tvorcov série Witcher. Hra sa odohráva vo svete vytvorenom Mikom Pondsmithom, ktorý je jedným z otcov cyberpunk žánru a tvorcom kultovej klasicky a pen-and-paper RPG hry, Cyberpunk.

Cyberpunk 2077 je akčné dobrodružstvo zasadené v otvorenom svete mesta Night City, megapole posadnutej mocou, pôvabom a telesnými modifikáciami. Vy hráte v úlohe V, nájomného zločinca, ktorý ide po jedinečnom implantáte, ktorý je kľúčom k nesmrteľnosti. Vašej postave môžete upravovať kyber výbavu, schopnosti a herný štýl a preskúmavať rozľahlé mesto, kde vaše rozhodnutie tvoria príbeh a svet okolo vás.

Atmosféru z tohoto sveta dobre poznáte z noviel Williama Gibsona, filmu Blade Runner a stolovej hry Cyberpunk 2020. Hra je verná koreňom cyberpunk žánru. Hráči sa ocitajú v temnej budúcnosti roku 2077 a vo svete, v ktorom sa pokročilá technológia stala zároveň spásou a prekliatím ľudstva. Rozvetvený nelineárny príbeh navrhnutý pre dospelé publikum sa odohráva v rušnej metropole Night City a v jeho okolí.

Voľnosť akcie a rôznorodosť v hernom štýle sú zaručené vďaka sandbox prostrediu hry a mechanikám inšpirovaným systémom z hry Cyberpunk 2020, čo hre dodáva dobre ladené požiadavky pre moderné RPG. Herný štýl napumpuje žily hráčov adrenalínom a bude zároveň verný duchu Cyberpunk, rebélii, štýlu, napätiu a neistote. Samozrejme nemôže byť táto realita obraná o smrtonosné železo, zbrane, pušky, implantáty, tucty vychytávok a iných rôznorodých častí výbavy potrebných pre prežitie v uliciach Night City.

Hrajte v úlohe nájomného zločinca!
Staňte sa kyberpunkom, mestským žoldnierom vybaveným kybernetickými vylepšeniami a vybudujte vašu legendu v uliciach mesta Night City.

Žite v meste budúcnosti!
Vstúpte do obrovského otvoreného sveta mesta Night City - do miesta, ktoré závadza nové štandardy grafiky, komplexnosti a hĺbky.

Ukradnite implantát, ktorý zaručuje večný život!
Prijmite najriskantnejšiu zákazku vášho života a nájdite prototyp implantátu, ktorý je kľúčom k nesmrteľnosti.

Cyberpunk_2077_Standard


Cyberpunk 2077 obsahuje:
  • Hru Cyberpunk 2077 s CZ titulkami!
  • Mapu Night City
  • Pohľadnice z Night City
  • Sprievodcu svetom hry
  • Nálepky
  • Digitálny soundtrack z hry
  • Digitálny mini Artbook s výberom obrázkov z hry
  • Digitálnu verziu dokumentu o výrobe Cyperpunk 2020
  • Tapety na plochu a mobil



  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabingHU titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách