Darksiders 2 CZ [Steam]

digitálna distribúcia
91,99 €
18,99 €
Cena bez DPH: 15,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 411462
THQCZ titulky
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Darksiders 2 CZ [Steam] [PC digital]

Staňte sa desivou silou, ktorej sa každý obáva a ktorej nik nemôže uniknúť. Smrť ožíva v Darksiders 2.

Darksiders 2 sleduje príbeh Smrti, jedného zo Štyroch jazdcov apokalypsy, v akciou nabitom príbehu, ktorý beží paralelne udalostiam v pôvodnej hre Darksiders. Na svojej epickej výprave sa Smrť vydáva do rozhľahlého herného sveta v snahe vykúpiť meno svojho brata, Vojny, jazdca, ktorý je v hre Darksiders obviňovaný, že predčasne spustil Apokalypsu.

Rovnako ako pôvodná hra Darksiders, je aj pokračovanie série predovšetkým hack'n slash adventúrou. Hra sa odohráva v prostredí podsvetia, vrátane mesta White City, kde žijú anjeli a plávajúcej pevnosti The Eternal Throne, kde Páni mŕtvych strážia duše, ktoré musia byť očistené.

Hoci je Smrť najobávanejším zo Štyroch jazdcov, jej fyzické schopnosti sa veľmi odlišnujú od schopností jej brata, Vojny. Smrť je oveľa dynamickejšia a spolieha na kombináciu útokov na blízko a na diaľku. V boji je primárnou zbraňou Smrti jej obrovská ikonická kosa, so širokou škálou iných zbraní a využiteľných predmetov, ktoré musíte nazbierať v priebehu hry. Zbrane môžu byť obojručné, na svoju ochranu môžete získať vylepšovateľné brnenia a Smrť má prístup k svojmu desivému a mocnému koňovi, Zúfalstvu.



  • Staňte sa najobávanejším z legendárnych Štyroch jazdcov, schopným zničiť celé svety a poraziť sily Neba, alebo Pekla.
  • Epický svet, ktorý sa nepodobá na nič, čo ste kedy videli v unikátnom štýle Joea Mada.
  • Preskúmajte úžasné herné prostredia pripomínajúce nebo a peklo.
  • Prispôsobte si svoj zážitok s rozmanitými zbraňami, brneniami tried Slayer, Necromancer a Wanderer spolu so stromom schopností tried Hrabinger a Necromancer, ktoré Vám umožňujú vytvoriť svoju vlastnú Smrť.
  • Preskúmajte obrovský otvorený herný svet, plňte desiatky vedľajších úloh a prispôsobte si svoju Smrť s plnohodnotným systémom zvyšovania úrovní, stromom schopností a nekonečnými kombináciami výbavy.
  • Smrť je mrštná a agilná postava schopná neuveriteľných akrobatických výkonov, ktoré Vám umožňujú preskúmať herný svet ako nikdy predtým.





    Jedná sa o digitálnu verziu hry Darksiders 2, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabingPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách