DC Justice League: Cosmic Chaos Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA DC Justice League: Cosmic Chaos - PS4DC Justice League: Cosmic Chaos - PS5DC Justice League: Cosmic Chaos - Xbox Series X|S
Cena s DPH
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 456584
OutrightEN dabing

DC Justice League: Cosmic Chaos [NSW]

O hre

Spojte sa proti chaosu v úplne novom dobrodružstve s otvoreným svetom, kde sa Justice League stretne s pánom Mxyzptlkom, mocným vtipkárom z 5. dimenzie.

Oblečte sa ako Batman, Wonder Woman a Superman a postavte sa proti niektorým z najmocnejších superzloduchov vo vesmíre DC; vrátane Bizarra, Starro the Conqueror, Clayface a mnohých ďalších v epickom boji o nastolenie mieru v Happy Harbor.

DC Justice League: Cosmic Chaos vám dáva slobodu hrať po svojom v akčných misiách, vyčerpávajúcich bojoch a odvážnych výzvach! Leťte okolo Happy Harbor ako Superman alebo sa poháňajte oblohou ako Wonder Woman, výber je na vás!

Pomocou každého superhrdinu pomôžte vyriešiť hádanky, poraziť nepriateľov a odomknúť skvelé oblečenie a špeciálne vylepšenia. Hrajte s priateľmi alebo rodinou v kooperatívnom režime okamžitej akcie pre 2 hráčov a majte slobodu objavovať Happy Harbor, domov Justice League.

Dokážete zastaviť chaos pána Mxyzptlka a priniesť mier do Happy Harboru?


Kľúčové vlastnosti

  • Staňte sa hrdinom Happy Harboru
    Bojujte s odomykateľnými elementárnymi útokmi a ikonickými pohybmi a brnením, vrátane Superman's Heat Vision, Wonder Woman's Truth's Pull a Batmanových explodujúcich Batarangov.

  • Vydajte sa na hrdinské vedľajšie misie
    Hľadajte v Happy Harbor stopy, ktoré vás zavedú k darebákom, odmenám a tajným miestam.

  • Zbierajte a vylepšujte
    Vylepšite herný zážitok pomocou vlastného oblečenia a Artefaktov spravodlivosti, 30 mocných útočných a obranných predmetov vrátane luku Green Arrow a Havranovho plášťa.


Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách