DC Super Hero Girls: Teen Power Nintendo SWITCH

59,99 €
50,99 €
Cena bez DPH: 42,49 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 419534
NintendoEN dabing

DC Super Hero Girls: Teen Power [NSW]

Oblečte sa ako DC Super Hero Girls a zachráňte Metropolis!

Zapojte sa do boja ako Wonder Woman, Supergirl a Batgirl z animovaného seriálu DC Super Hero Girls a zachráňte Metropolis pred známymi zbabelcami z DC univerza! Každá hrdinka môže v bitke využiť rozdielne schopnosti: Wonder Woman má svoje Lasso of Truth a Flying Shield, Supergirl zase Heat Vision a Super-Breath a Batgirl má v zásobe gadgety Batarang a Bat-Hook. Vo chvíli, kedy nebudete prenasledovať miestny zločin, musíte zvládnuť skoordinovať život hrdinky a život teenegerky!

Nezabudnite navštíviť tie najviac pohodové miesta z pôvodného seriálu ako je Metropolis High School a Sweet Justice. Odtiaľ sa budú zhotovovať perfektné momentky na sociálnu sieť Superstapost. Majte sa však na pozore, strážiť si svoju vlastnú tajnú identitu je dôležité! Zvlášť, keď sa dostanete do sporu so zbabelcami - Harley Quinn, Catwoman a Star Sapphire.

  • Zapojte sa do boja za spravodlivosť ako Wonder Woman, Supergirl a Batgirl z animovanej série DC Super Hero Girls
  • Zachráňte metropolu pomocou jedinečných schopností každého superhrdinu a porazte zlé sily superzloduchov Harley Quinn, Catwoman a Star Sapphire
  • Preskúmajte mesto ako hrdinovia aj tínedžeri a navštívte kultové hangoutové miesta zo šou, ako je Metropolis High School a Sweet Justice - ale neprezraďte svoju tajnú identitu!




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách