Dead by Daylight Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Dead by Daylight - PC CIAB
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 400152
DeepEN dabing

Dead by Daylight [NSW]

Smrť neznamená únik!


Dead by Daylight je multiplayerová (4vs1) hororová hra, v ktorej jeden hráč prevezme úlohu brutálneho vraha a ostatní štyria hráči hrajú ako preživší, ktorý sa snažia vyhnúť sa chyteniu, mučeniu a smrti.

Preživší hrajú v tretej osobe a majú výhodu lepšieho situačného povedomia. Vrah hrá v prvej osobe a je viac zameraný na svoju korisť. Cieľom preživších v každom stretnutí je uniknúť z bojiska bez toho aby ich vrah chytil - niečo, čo znie jednoduchšie, ako to naozaj je. Najmä keď sa prostredie zmení vždy, keď hráte.



Prežite spolu ... alebo nie - Preživší môžu buď spolupracovať s ostatnými, alebo myslieť len na seba. Vaša šanca na prežitie sa bude líšiť v závislosti od toho, či pracujete spoločne ako tím, alebo či idete samostatne. Budete schopní prekonať vraha a uniknúť z jeho bojiska?



Kde som? - Každá úroveň je náhodne vytvorená, takže nikdy neviete, čo môžete očakávať. Tým že sa objavíte vždy na inom mieste si nikdy nebudete pripadať v bezpečí.



Hostina pre zabijákov - Dead by Daylight čerpá zo všetkých kútov hororového sveta. Ako vrah môžete hrať ako čokoľvek od silného Slashera až po hrôzostrašné paranormálne entity. Zoznámte sa so svojimi bojiskami a ovládnite jedinečnú silu každého vraha, aby ste mohli loviť, chytať a obetovať svoju korisť.



Hlbšie a hlbšie - Každý vrah a preživší má svoj vlastný systém vylepšovania postavy a množstvo prostriedkov na odomknutie, ktoré môžu byť prispôsobené tak, aby vyhovovali vašej osobnej stratégii. Skúsenosti, zručnosti a pochopenie prostredia sú kľúčom k tomu, aby bolo možné loviť alebo prekonať vraha



Skutoční ľudia, skutočný strach - Náhodne úrovne a skutočné ľudské reakcie roba z každého stretnutia v hre nečakaný scenár. Nikdy nebudete schopní povedať, ako sa to dopadne. Prostredie a vynikajúca hudba sa spájajú do nezabudnuteľného hororového zážitku.





Online multiplayer vyžaduje predplatné do služby Nintendo Switch Online!
Online multiplayer vyžaduje pripojenie k sieti internet!



Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách