Death end re;Quest 2 (Calendar Edition) Nintendo SWITCH

59,99 €
50,99 €
Cena bez DPH: 42,49 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 439134
IdeaEN dabing

Death end re;Quest 2 (Calendar Edition) [NSW]

Mai Toyama sa snaží utiecť zo svojej traumatickej minulosti. Bola prijatá na školu Wordsworth, ktorá má iba dievčenský internát situovaný v malom, horskom meste známom ako Le Choara, kde sa hovorí, že jej sestra Sanae tu bola posledný krát videná. Plná nádeje, Mai hľadá jej sestru, no čoskoro nájde hrôzostrašných obyvateľov, ktorí sa potulujú mestom po zotmení. V noci, ulice Le Choara sú plné Shadow Matter - strašidelnou skupinou hrozivých stvorení. Za každým rohom, Mai zistí, že nádej nájsť jej sestru leží pod dávnymi záhadami, ktoré obklopujú Le Choaru.

  • Overkill systém je nový prvok, kde postavy môžu ukladať poškodenie pod život nepriateľov pre bonusové skúsenosti. Skúste udeliť čo najväčšie zranenie všetkým monštrám pre ešte väčšie odmeny.
  • Počas vášho prechádzania dungeonom alebo pri boji, beztvárna čierna postava sa môže zjaviť z ničoho nič. Postava taktiež zaútočí plošne pri jej príchode do boja. Mai a jej skupina sa musí vyhnúť útokom Berserkera, pretože keď niekoho trafí, tak ho ihneď zabije. Utekajte pred Berserkerom v dungeone alebo porazte všetky monštrá a utečte z bojiska!
  • Mai musí preskúmať mesto Le Choara počas dňa a rozprávať sa s obyvateľmi aby našla nejaké stopy o jej sestre. V noci, Mai sa musí prebojovať cez temné stvorenia v ťahovom RPG súboji. Zažite príbeh z pohľadu vizuálnej novely počas dňa a bojujte proti hrozivým stvoreniam počas noci.
  • Knockback systém je späť v Death end re;Quest 2, no tento krát, Mai a jej partia môžu pobiť Shadow Matter ešte viac! Nakombinujte vaše útoky tým, že ich odhodíte ku vašim ostatným z partie.

    death-end-request-calendar-txt-1


    Death end re;Quest 2 Calendar obsahuje:
    • Hru
    • Rukáv
    • 12 stranový kalendár na rok 2022 (169mm x 104mm)
    • Zberateľskú krabicu


    Deň a noc - Objavujte scénické mestečko Le Choara počas dňa cez šošovku vizuálnej novely a komunikujte s obyvateľmi aby ste zistili, kde je stratená sestra Mai. Počas noci bojujte proti temným stvoreniam v ťahovej RPG! Postavte sa nepriateľom Le Choara teraz s pomocou všetkých DLC, originálne zahrnutých v PS4 verzii.

    Nenazývajte to Knockback - Knockback systém dovoľuje Mai a jej tímu odhodiť Tieňovú Hmotu do stien, rovnako aj iných nepriateľov a dokonca aj členov párty pre drsné kombá. A ak útoky správne načasujete, môžete dokonca spustiť Super Knockbaky a Super Knockblowy. Pozor na Berserkera - Počas skúmania dungeonov a bitiek sa odnikadiaľ objaví temná postava bez tváre. Postava zobrazí aj miesto útoku keď sa objaví. Mai a jej párty musia uniknúť z miesta útoku, pretože okamžite zabije každého jednou ranou. Uniknite Berserkrovi v dungeone, alebo porazte všetky príšery na bojisku aby ste unikli! Overkill prináša obrovské odmeny - Systém Overkillu je pridaný prvok, kde postavy môžu nazbierať poškodenie až za život nepriateľov pre bonusové skúsenosti! Pokúste sa spôsobiť čo najviac poškodenia všetkým príšerám pre väčšie odmeny.




  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách