Death Stranding CZ (Director’s Cut) PS5

Po dohraní odkúpime naspäť
49,99 €
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 431645
PlayStationCZ titulky
 
Chceš ušetriť 8 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 31,99 €

Death Stranding CZ (Director’s Cut) [PS5]

Cesta medzi životom a smrťou

Ľudia si vytvorili "Steny" a prispôsobili sa žitiu v izolácii. Death Stranding je kompletne nový typ akčnej hry, kde cieľom hráča je prepojiť izolované mestá a roztrieštenú spoločnosť. Hra je vyrobená tak, že prvky, vrátane príbehu a gameplayu, sú zviazané spolu témou "Strandu" alebo spojenia. Ako Sam Porter Bridges, sa pokúsite spojiť rozdiely v spoločnosti tak, že vytvoríte nové väzby alebo "Strands" s ostatnými hráčmi po celom svete.

Zajtrajšok je vo vašich rukách

Po kolapse civilizácie, Sam Bridges musí cestovať naprieč spustošenou krajinou po ktorej lezú hrozby z druhého sveta, aby zachránil ľudstvo na pokraji vymretia. Od legendárneho tvorcu Hidea Kojimu prichádza nová, žáner definujúca skúsenosť pre systém PlayStation 5.

Cesta na spojenie roztrieštenej spoločnosti

S prízrakmi sužujúcimi krajinu, kde planéta je na pokraji masového vyhynutia, je na Samovi Bridgesovi aby putoval naprieč opustenou pustatinou a zachránil ľudstvo od blížiacej sa deštrukcie.

Sam Bridges sa musí vzoprieť svetu úplne transformovanom vďaka Death Stranding - Director’s Cut. Nosiac odpojené zvyšky našej budúcnosti v jeho rukách, sa vydá na cestu spojenia roztriešteného sveta krok za krokom.

Čo je záhada Death Strandingu - Director’s Cut? Čo objaví Sam na ceste pred sebou? Neobvyklý herný zážitok má tieto odpovede a ešte viac.

V hlavných úlohách Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux, Lindsay Wagner a Guillermo del Toro, Death Stranding - Director’s Cut je unikátna a nezabudnuteľná hra.

Špecifické výhody PS5 verzie:

  • S haptickou odozvou DualSense™ ovládača budeš schopný rozlišovať rôzne prostriedia a efekty počasia, ako napríklad vysoká tráva, vodné prúdy, silné vetry, dážď a sneh.
  • Adaptívne triggery DualSense™ ovládača umocnia zážitok z hrania Death Stranding pri akčných prestrelkách, pri prepravách zásielok alebo pri dvíhaní vecí.
  • Ponor sa do zvukových efektov Death Stranding s funkciou 3D Audio, ktorá ťa vtiahne do hry (nutnosťou sú kompatibilné slúchadlá).
  • Dostaň sa do hry rýchlejšie, než kedykoľvek predtým s ultra rýchlym SSD a takmer okamžitým načítaním vďaka konzole PlayStation®5.
  • 2 grafické režimy - Performance režim s upscaleovaným 4K a 60 fps alebo Fidelity režim s natívnym 4K a širokouhlou a HDR podporou, vďaka ktorej si môžete užiť úchvanú grafiku a dokonalé textúry. (Nutné mať 4K a HDR kompatibilný TV alebo monitor).





  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    CZ titulkyEN dabingHU titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách