Defiance Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Defiance - PC DVDDefiance - XBOX 360
Po dohraní odkúpime naspäť
9,99 €
8,99 €
Cena bez DPH: 7,49 €
 
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 211423
BandaiEN dabing

Defiance [PS3]

Defiance je prvá multiplatformová online sci-fi 3rd-person strielačka, ktorá sa - počas neuveriteľného herného zážitku - spája s televíznou sériou na TV Syfy. Dianie v hre ovplyvňuje dianie v seriáli a naopak. Defiance na Syfy štartuje 15. apríla 2013.

V Defiance sa stanete súčasťou otvoreného futuristického online-sveta, kde tisícky hráčov čistia transformovanú Zem a vedú neľútostný súboj o mimozemské technológie. Lovte sami či v skupinách, vylepšujte svoje schopnosti, zvyšujte level a odomkýnajte nové tech-zbrane, ktoré Vám pomáhajú prežiť masívne boje, ktoré číhajú za každým rohom.

Defiance je vyvinutý poprednými vývojármi, ktorí pracovali na projektoch ako RIFT, Everquest či Borderlands.

Prežite ultimátny zážitok z hry, aký tu ešte nebol. Čo ak práve Vy máte na to, aby ste sa objavili v seriáli, či dokonca zmenili celý svet? Určite nepremeškajte túto famóznu sci-fi akciu, ktorá prináša do sveta hier úplne nový nápad a otvorený príbeh, ktorý leží len v rukách hráčov.

  • Veľte vlastnému tech-vojsku, zloženému z hráčov v rozsiahlych kooperatívnych bojoch a divokých multiplayerových konfliktoch v celom svete Defiance.
  • Zažite úplný, pevný a neustále sa meniaci otvorený svet, nastavený do futuristickej doby v metropolitnej oblasti San Francisco Bay Area v západnej Amerike.
  • Prispôsobte si svoju postavu - či už chcete hrať za človeka, či mimozemšťana - máte možnosť upravovať svoj vzhľad, vylepšovať svoje zbrane, vyberať si rozličné špecializácie a vytvoriť si svoj vlastný príbeh vo svete Defiance.
  • Levelujte a upravujte rozsiahly arzenál moderných a mimozemských zbraní. Traverzujte terén využitím rozsiahlej škály vozidiel a preskúmajte obrovský svet, zmenený mimozemskými technológiami.
  • Zmeňte budúcnosť - Zasiahnite seriál svojimi hrdinskými dobrodružstvami a buďte ovplyvnený tým, čo sa v seriáli udeje.



    Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu cez službu Playstation Network!


  • Súvisiace produkty (1)


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách