Deliver Us Mars (Deluxe Edition) [Steam]

digitálna distribúcia
35,99 €
15,99 €
Cena bez DPH: 13,33 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 446329
FrontierEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Deliver Us Mars (Deluxe Edition) [Steam] [PC digital]

Deliver Us Mars je atmosférická sci-fi adventúra, v ktorej sa vydáte na napínavú misiu s vysokými stávkami, ktorej cieľom je zachrániť lode kolónie ARK ukradnuté záhadnou organizáciou Outward.

Deliver Us Mars je pokračovanie oceňovanej hry Deliver Us The Moon, atmosférického sci-fi dobrodružstva, ktoré prináša strhujúci zážitok zo života astronautov. Preskúmajte nové hranice v napínavej misii, v ktorej ide o život, a získajte späť koloniálne lode ARK, ktoré ukradla záhadná organizácia Outward.

Deluxe Edition prináša úžasnú základnú hru a originálny soundtrack s celým radom nových skladieb od slávneho skladateľa Sandera van Zantena.

Vlastnosti:

  • NOVÁ ODVÁŽNA MISIA
    Desať rokov po misii Fortuna je ľudstvo na prahu vyhynutia viac ako kedykoľvek predtým. Po záhadnom núdzovom volaní z Marsu sa najmladšia pozemská astronautka Kathy Johannsonová pripojí k lodi Zephyr a jej posádke na poslednú misiu: zachrániť lode kolónie ARK, ktoré ukradla záhadná organizácia Outward, a spolu s nimi zaistiť prežitie ľudskej rasy.
  • HRATELNOSŤ AKO Z INÉHO SVETA
    Vstúpte na palubu lode Zephyr a vydajte sa na cestu zo Zeme na povrch Marsu. Vydajte sa na cestu drsným a neľútostným terénom, aby ste objavili tajomstvá, ktoré po sebe zanechala organizácia Outward. Použite mozog aj silu a prekonajte tak psychické aj fyzické výzvy, nájdite kolóniu ARK a odhaľte motiváciu tých, ktorí stoja za tiesňovým volaním, ktoré vás sem priviedlo.
  • DETAILNE PREPRACOVANÝ ZÁŽITOK
    Zažite vysoko prepracovaný a pútavý príbeh plný zaujímavého herného obsahu. Každý okamih je starostlivo prepracovaný a prináša príbeh plný napätia a emócií spolu s hudbou oceňovaného skladateľa Sandera Van Zantena, najmodernejším snímaním pohybu, úžasnou grafikou a tieňmi a odrazmi v reálnom čase, ktoré zaisťuje Unreal Engine.


  • Názov vydavateľa: Frontier Developments
  • Názov vývojára KeokeN Interactive
  • Dátum vydania: 27.09.2022
  • Pegi: 12
  • Žáner: Adventúra

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: TBD
    Procesor: TBD
    Pamäť: TBD
    Grafická karta: TBD
    Voľné miesto na disku: TBD




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Deliver Us Mars (Deluxe Edition), kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    © 2022 KeokeN Interactive B.V. All rights reserved. Published by Frontier Developments plc. 'Frontier' 'Frontier Foundry' and the Frontier logo are trademarks of Frontier Developments plc. All rights reserved.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN dabingDE dabingPL titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách