DELL Laserová myš MS3220 USB, čierna

22,99 €
19,99 €
Cena bez DPH: 16,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 445552
Dell

DELL Laserová myš MS3220 USB, čierna [570-ABHN]

DELL MS3220 je dizajnovo elegantne navrhnutá káblová myš, ktorá poskytuje pôsobivú presnosť a pohodlie na nenáročné ovládanie počítača. Táto pohodlne tvarovaná myš nebude obmedzovať váš pohyb pri práci.

O produkte

  • Presný optický senzor
    Myš Dell Laser MS3220 umožnuje vysoko presné ovládanie počítača. Vďaka ľahko prístupným predvoľbám DPI môžete jednoducho ovládať niekoľko obrazoviek, či už ide o 4K obrazovky s citlivosťou 3 200 DPI alebo obrazovky s nižším rozlíšením a oveľa nižšou citlivosťou. Jediným kliknutím na prepínacie tlačidlo môžete v priebehu niekoľkých okamihov upraviť svoje preferované DPI.

  • Programovateľné tlačidlá
    Dve tlačidlá zástupcov vám umožnia ľahko sa pohybovať tam a späť rýchlo cez webové stránky. Alebo môžete tieto tlačidlá zástupcov naprogramovať podľa vašich preferovaných príkazov alebo používaných aplikácií.

  • Softvérová podpora
    Správca periférií Dell vám umožní pohodlne prispôsobiť a spravovať vaše klávesnice a myši. U laserovej myši Dell Laser môžete ľahko programovať skratky, získať stav pripojenia a najnovšie aktualizácie firmvéru.

  • Univerzálny dizajn
    Vďaka symetrickému dizajnu je myš skvelá pre ľavákov i pravákov, čo umožnuje jednoduché nasadenie v celej organizácii. Dôsledné testovanie zaisťuje, že táto myš je navrhnutá tak, aby dokonale fungovala so systémami Dell.

Technická špecifikácia
Typ káblová
Technológia laserová
Typ napájania USB kábel
Citlivosť 3 200 DPI
Počet tlačidiel 5
Podpora softvéru Dell Peripheral Manager
Kompatibilita Windows, Chrome, Linux, Android
Podsvietenie nie
Hmotnosť len 98 g
Farba čierna

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách