Detské smart hodinky TCL MOVETIME Family Watch 40, ružové

109 €
99 €
Cena bez DPH: 82,50 €
 
Kód produktu: 439234
TCL

Detské smart hodinky TCL MOVETIME Family Watch 40, ružové [MT40X-3NLCCZ1]

Chceli by ste dopriať svojim ratolestiam slobodu a sebestačnosť, avšak napriek tomu nechcete stratiť prehľad o ich pohybe a mať možnosť rýchleho spojenia v prípade potreby? TCL MOVETIME MT40 predstavujú to najlepšie riešenie, ako zostať v kontakte so svojim dieťaťom bez toho, aby malo pocit, že nad ním príliš bdiete.

O produkte

  • Ide to aj bez drahého mobilu
    Smart hodinky pre deti sú praktickou alternatívou mobilu, ktorý môžu deti v pokoji nechať doma bez toho, aby prišli o kontakt so svojimi rodičmi alebo priateľmi. Hodinky im navyše umožnia oveľa viac, pretože nechýbajú klasické funkcie šikovných hodiniek ako budík, počasie, monitoring aktivít alebo školský režim. K tomu si ešte pridajte stupeň krytia IP65, ktorý zaručí hodinkám vodotesnosť, a to najhlavnejšie - neustály kontakt v prípade potreby.
  • Dôveruj, ale preveruj
    Inteligentné hodinky TCL Movetime Family Watch 40 vám umožnia mať prehľad, kde sa vaše dieťa nachádza a vytvorí vám rýchly komunikačný kanál, prostredníctvom ktorého budete so svojím potomkom môcť chatovať, posielať si hlasové správy alebo fotografie. S dátovým pripojením 4G sa o pohodlné pripojenie nemusíte starať, z 1,3“ palcového displeja je ľahké uskutočňovať videohovory, zdieľať emoji alebo zhotovovať selfie fotky. Vďaka integrovanému GPS modulu, ktorý navyše podporuje navigačné systémy Glonass, A-GPS a Beidou, zabezpečí, že budete mať v reálnom čase prehľad, kde sa vaše dieťa aktuálne nachádza. Zároveň je možné nastaviť aj bezpečné zóny. Ak je vaše dieťa opustí, budete ihneď informovaní notifikáciou. Vďaka týmto hodinkám získa pokoj na duši každý rodič.
  • Zábavné funkcie
    Hodinky prinášajú nielen užitočné funkcie pre rodičov, ale zabavia aj vaše dieťa. Vybavené sú pohybovým senzorom, ktorý sprostredkuje možnosť sledovania fyzických aktivít, spočíta kroky, vzdialenosť a spálené kalórie. Namerané hodnoty potom zobrazí v aplikácii v telefóne a umožní ich tiež zdieľať a porovnávať s kamarátmi. Vďaka tomu môže vaše dieťa získať motiváciu k vyvinutiu väčšej pohybovej aktivity a tým prispieť aj k svojmu zdravému rozvoju. Ďalej sú hodinky vybavené VGA fotoaparátom, ktorý umožní uskutočňovať videohovory a vytvárať zábavné fotografie. Tieto fotografie vám môže dieťa posielať.
  • Ďalšie funkcie
    Hodinky disponujú aj funkciou nastavenia budíkov a zároveň sa automaticky na noc vypínajú, aby nerušili vaše dieťa počas spánku. Skvelou funkciou je aj SOS tlačidlo. V prípade, že sa vaše dieťa bude cítiť ohrozené, stlačením jediného tlačidla vám môže odoslať núdzovú správu. Hodinky podporujú mobilné siete 4G a sú vybavené slotom na nanoSIM kartou. Hodinky ďalej ponúkajú aj školský režim, ktorý zabezpečí, že nebudú vaše dieťa počas vyučovania nijako rozptyľovať. Ďalej sú vybavené batériou s kapacitou 600 mAh, ktorá pri bežnom používaní vydrží dva dni.


detske-hodinky

Technická špecifikácia

Displej
Dotykový displej: áno
Veľkosť: 1.3"
Rozlíšenie: 240 x 240
Ochrana: IP65
Telo
Rozmery tela: 45 mm (V) x 39 mm (Š) x 15 mm (H)
Hmotnosť tela: 50 g
Materiál tela: Tvrdý plast + tvrdené sklo
Zadný kryt: plast
Materiál remienku: silikón
Šírka remienka: 18 mm
Dĺžka remienka: 135 – 200 mm
Dáta
SIM: nanoSIM
Mobilné siete: 4G LTE-FDD: B1/3/7/8/20
3G UMTS: B1/8
2G GSM: 900/1800
Bluetooth: 4.2
Pásmo WiFi: 2,4GHz
GPS: áno, GPS, Glonass, BeiDou
NFC: nie
Senzory: krokomer
G-senzor
Pamäť
RAM: 256 MB
ROM: 512 MB
Batéria
Výdrž: 2 dni priemerného využívania
Napájanie: microUSB
Kapacita: 600 mAh
Ostatné
Mikrofón: áno
Reproduktor: áno
Fotoaparát: 0,3 Mpx
Kompatibilita: Android
iOS

Obsah predajného balenia:

  • hodinky
  • nabíjací kábel
  • dokumentácia

Produktové video


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách