DiRT 5 (Limited edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA DiRT 5 (Limited edition) - PS4DiRT 5 (Limited edition) - XBOX ONE
49,99 €
39,99 €
Cena bez DPH: 33,33 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 423797
CodemastersEN dabing

Doporučené produkty (2)

DiRT 5 (Limited edition) [PS5]

Epické preteky, čistý výraz, nespútaný štýl.

DiRT 5 je nový odvážny off-road závodný zážitok vytvorený spoločnosťou Codemasters. Vydajte sa na cestu najznámejšími traťami na svete. Riaďte najširšiu súpisku automobilov od ikonických rally, cez nákladné autá, až po GT autá a mnoho ďalšieho. DIRT 5 je ďalšou generáciou extrémnych závodov, vďaka ktorej si môžete zahrať kariéru s hviezdami, split-screen pre 4 hráčov, inovatívne online režimy, editor farieb a polepov áut a ďalšie nové funkcie.

  • Vydajte sa na cestu okolo sveta a pretekajte na viac ako 70 jedinečných trasách v 10 rôznych globálnych lokalitách v ohromujúcom prostredí s dynamickým počasím a denným časom.
  • Dostaňte sa za volant eklektického a vzrušujúceho zoznamu automobilov. Dobite najťažší terén pomocou ťažkých terrénych SUV, dostaňte sa s kultovým rally na nové miesta alebo pocítite silu automobilov s 900 koňmi v šprintoch.
  • Zachyťte svoje najväčšie skoky a najlepšie pohyby podrobným fotografickým režimom.

    Svetovo uznávané hlasové talenty Troy Baker a Nolan North vás sprevádzajú v kariérnom režime DiRT 5. Pod vedením pretekárskej ikony sú na vás všetky oči, aby ste sa stali novou hviezdou zosilneného sveta terénnych pretekov.

    DiRT 5 (Limited edition) obsahuje:
  • Exkluzívne vozidlo Porsche Macan T1 Rally Raid



    Online multiplayer vyžaduje predplatné do služby PlayStation Plus!

    Online multiplayer vyžaduje pripojenie k sieti internet!



  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách