Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King - PS4Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King - NSW
Po dohraní odkúpime naspäť
29,99 €
25,99 €
Cena bez DPH: 21,66 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 401544
DisneyEN dabing
 
Chceš ušetriť 5 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 20,99 €

Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King [XBOX ONE]

Od tímu, ktorý vám priniesol najpredávanejšie a kritkmi uznávané kolekcie Mega Man Collection a Street Fighter 30th Anniversary Colection, prichádza kolekcia HD milovaných Disney klasík všetých čias!

Prvý krát po 25 rokoch prichádzajú tieto klasiky na konzoly a boli remastrované pre úplne nové obecenstvo. Vylepšená grafika:
1080p grafika a vylepšenia pre moderné HD televízie.
Prispôsobiteľná veľkosť obrazovky a jej kraje.
Voliteľné filtre možností dizajnované na to aby obraz vyzeral ako na CRT televíziách a iných populárnych typoch obrazoviek.


  • Hrajte naprieč rôznymi verziami Aladdina a Lion Kinga, ktoré boli vytvorené počas posledných rokov. Aj celkom nová "Final Cut" verzia Aladdina, vytvorená špeciálne pre túto kolekciu, je taktiež zahrnutá a obsahuje nastavenia obtiažností, zdokonalenie kamery, opravenie chýb, taktiež ako pár ďalších prekvapení pre fanúšikov.
  • Vráťte sa do hociktorej časti levelu, aby ste si mohli zopakovať ťažké pasáže.
  • Pozrite si celý priebeh vašej hry, s možnosťou preskočenia dopredu a prevzatia kontroly nad svojou postavou kedykoľvek.
  • Jednoducho a rýchlo si uložte vašu hru a pokračujte kedykoľvek a kdekoľvek chcete.
  • Vydajte sa na cestu za zákulisie a naučte sa viacej o vytváraní týchto neskutočných hier. Pozrite si video rozhovory s originálnymi vývojármi alebo prejdite početnými galériami obsahujúcimi stovky predtým nezverejnených HD koncepčných obrázkov a marketingového materiálu.
  • Počúvajte celé soundtracky pre obe hry vrátane hudobného prehrávača. Možnosť opakovať a miešať pesničky je taktiež podporované.


  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách