Disney Speedstorm Nintendo SWITCH

59,99 €
49,99 €
Cena bez DPH: 41,66 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 449136
GameloftEN dabing

Disney Speedstorm [NSW]

Nechajte sa ponoriť do ultimátnej bojovej závodnej hry založenej na hrdinoch, ktorá sa odohráva na vysokorýchlostných okruhoch inšpirovaných svetmi Disney a Pixar . Osvojte si jedinečné schopnosti každej postavy na pretekárskej dráhe a získajte víťazstvo v tomto vzrušujúcom arkádovom pretekárskom zážitku od tvorcov série Asphalt!

O hre:

Neuveriteľné obsadenie postáv vrátane kapitána Jacka Sparrowa, Mulan, Mickey Mousa, Sulleyho, Zviera a ďalších sa hodí na pretekárske súboje. Aktualizujte štatistiky každého pretekára a vyťažte maximum z jeho jedinečných schopností, ktoré môžu ovplyvniť výsledok jedného závodu a dramaticky zmeniť spôsob, akým hráte hru!

Každý môže zdvihnúť a hrať Disney Speedstorm, ale zvládnutie zručností a techník, ako je načasovanie nitro boostov, presné driftovanie v zákrutách a prispôsobenie sa dynamickému prostrediu na trati, sú kľúčové pre ovládnutie každého závodu.

Kľúčové vlastnosti

  • Spoločné preteky neboli nikdy jednoduchšie
    Vyberte si svojho pretekára a jazdite po akčných tratiach sólo alebo vyzvite priateľov v miestnych a vzdialených režimoch pre viacerých hráčov. Môžete sa dokonca postaviť proti hráčom z celého sveta a stať sa online legendou.
  • Závodné dráhy inšpirované Disney a Pixar
    Naštartujte svoj motor v prostrediach inšpirovaných niektorými z vašich obľúbených filmov Disney a Pixar. Od dokov Pirates of the Caribbean ’s Pirates Island až po divočinu mapy Jungle Ruins knihy The Jungle Book a dokonca aj pretekanie na samotnom Veľkom čínskom múre od Mulan alebo poschodie Scare Floor od Monsters , Inc. zažite tieto svety zo sviežej, vzrušujúcej perspektívy zameranej špeciálne na preteky!
  • Prispôsobte sa svoju vlastnému štýlu
    Vyberte si oblek svojho obľúbeného pretekára, honosné prevedenie motokáry a predveďte štýlové kolesá a krídla – to všetko a ešte viac je možné s rozsiahlymi funkciami prispôsobenia v hre!
  • Nový obsah preteká vašou cestou
    Akcia sa nikdy nespomalí vďaka čerstvému sezónnemu obsahu vždy za rohom. Pravidelne sa budú pridávať noví pretekári Disney a Pixar, ktorí vám prinesú špeciálne zručnosti, ktoré si budete môcť osvojiť (alebo prekonať), a často sa budú vytvárať jedinečné trate, ktoré do zmesi načerpajú novú stratégiu. Podporné postavy, prostredia, možnosti prispôsobenia a zberateľské predmety budú tiež pravidelne pribúdať, takže je vždy čo zažiť.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách