Disneyland Adventures [Steam]

digitálna distribúcia
38,99 €
18,99 €
Cena bez DPH: 15,83 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 416694
THQEN dabing
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Disneyland Adventures [Steam] [PC digital]

Prežite jedinečnú návštevu Disneylandu. Vydajte sa do miest, kde ožívajú rozprávkové bytosti a sny sa stávajú skutočnosťou, to všetko teraz z pohodlia domova. Preskúmajte celý Disneyland, od hlavnej ulice Main Street U.S.A. až po zvieracie Critter Country. Pomôžte Petrovi Panovi poraziť kapitána Hooka, ťapnite si s Mickey Mousom a objímte Snehulienku.Deti, rodičia i všetci Disneyho fanúšikovia si v hre Disneyland Adventures užijú návštevu Disneylandu so všetkými jeho atrakciami, náročnými úlohami a milovanými hovoriacimi postavičkami zo známych rozprávok.



Vytvárajte spomienky. Vydajte sa spoločne s kamarátom na návštevu rozprávkových svetov, oživte si dávne spomienky, alebo v Disneylande prežite niečo úplne nové.



Nezabudnite sa tiež zastaviť v niektorom z miestnych obchodíkov a kúpiť si niečo špeciálne na pamiatku.Bavte sa na 18 známych atrakciách. Postavte sa s Petrom Panom kapitánovi Hookovi, zíďte na lyžiach príkre svahy Matterhornu, v Alenkinej ríši divov si zatancujte s klobučníkom alebo odpáľte ohňostroj nad zámkom spiace krásky.



Zbierajte podpisy Disneyho postavičiek, pozdravte a objímte svoje obľúbenca, zatancujte si s Mickey Mousom a pustite sa do stovky rôznych súťaží, ktoré si pre vás rozprávkoví hrdinovia prichystali. S 35 Disneyho postavičkami sa nikdy nebudete nudiť.



Jedná sa o digitálnu verziu hry Disneyland Adventures, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.

TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
EN dabingDE dabingPL dabing

Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách