DJI AIR 2S (EU)

Cena s DPH
999 €
Cena bez DPH: 832,50 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 438222
DJI

DJI AIR 2S (EU) [CP.MA.00000359.01]

DJI Air 2S je dron, ktorý vám umožní natáčať pôsobivé videá z vtáčej perspektívy. Nádherné zábery zaobstaráte vďaka 1-palcovému senzoru aj pokročilým autonómnym funkciám v kombinácii s krásne kompaktným telom ľahším než 600 g. Toto spojenie znamená, že je perfektnou voľbou pre tých, ktorí často cestujú. Napriek tomu dokáže prenášať video vo Full HD kvalite až na vzdialenosť 12 km a natáčať dych berúce snímky v 5,4K, prípadne fotiť do 20 Mpx.

Kľúčové vlastnosti DJI Air 2S Fly More Combo:

  • Natáčanie až do 5,4K vďaka 1-palcovému senzoru
  • Prenos Full HD videa na vzdialenosť až 12 km
  • Detekcia prekážok v štyroch smeroch
  • Veľa skvelých funkcií, ako sú MasterShots, Hyperlapse, HDR, fotenie do RAW a ďalšie

Prečo kúpiť DJI Air 2S?

  • 5,4K kvalita
    Vďaka 1-palcovému senzoru sa môžete tešiť na zábery vo vysokej kvalite, čo dokazuje nielen 5,4K rozlíšenie, ale aj možnosť fotiť do 20 megapixelov či veľké pixely (2,4 µm) pre maximálnu kvalitu za všetkých podmienok.
  • Rozsvieti tmu
    Krásne zábery získate aj po zotmení vzhľadom na nasadenie vysokého dynamického jasu, vysokého rozlíšenia a presnej reprodukcie farieb.
  • Miliarda farieb
    Vďaka 10-bitovému Dlog-M farebnému profilu sa môžete tešiť na reprodukciu až miliardy farieb, a tým pádom ešte pôsobivejšie zábery plné detailov.
  • RAW
    Pre jednoduchú editáciu môžete fotiť do profesionálneho formátu RAW, ktorý zachytí podstatne viac informácií pre maximálnu voľnosť pri následných úpravách a vylepšeniach.
  • Inteligentné HDR
    Inteligentné HDR sa postará o to, že automaticky zlúči niekoľko fotografií dokopy, aby došlo k zvýšeniu dynamického rozsahu bez nutnosti post-procesov. Vyniknú tak aj jemné detaily, ktoré by inak splynuli.
  • Hyperlapse a panoráma
    Ľahko môžete zhotovovať ohromujúce hyperlapse videá, rovnako ako zachytiť pôsobivé panorámy.
  • MasterShots
    MasterShots je evolúcia režimu QuickShots. Tento bezpilotný režim vám umožní natáčať kedykoľvek a kdekoľvek prostredníctvom jedinej voľby. Stačí si vybrať objekt natáčania a dron sa ho bude držať, a pritom vykonávať desať rôznych manévrov. Vybraný objekt pritom bude neustále uprostred záberu.
  • Prepracované funkcie
    Dron ponúka funkcie, ako sú Spotlight 2.0, ActiveTrack 4.0 a Point of Interest 3.0 na inteligentné sledovanie vybraného objektu a zábery filmovej kvality.
  • Monitoring okolia
    Vďaka pokročilým senzorom zvláda dron DJI Air 2S monitorovať okolité prostredie v štyroch smeroch: hore, dole, dopredu a dozadu. Kombinácia špičkových algoritmov s vyspelým systémom asistencie pilota (APAS 4.0) znamená, že sa ľahko vyhne prekážkam aj vo vysokých rýchlostiach.
  • OcuSync 3.0
    Vďaka špičkovej technológii prenosu obrazu O3 (OcuSync 3.0) sa môžete spoľahnúť na prenosy videa až na vzdialenosť 12 km v kvalite 1080p.
  • Technológia ADS-B
    Ešte vyššia bezpečnosť letu je dosiahnutá vďaka bezpečnostným systémom AirSense, ktoré dodávajú ADS-B letové súradnice z lietadiel a vrtuľníkov v okolí dronu, aby ste ho mohli udržať v bezpečnej vzdialenosti.

Technická špecifikácia

GPS: Áno
Dosah vysielača: 120000 m
Stabilizátor obrazu: Áno
Maximálna doba letu: 31 min
Rozlíšenie fotoaparátu: 20 Mpx
Hodnota fps: 120
Max. rozlíšenie videa: 5.4K
Odporúčaná kategória: Pokročilý užívateľ
Ovládanie pomocou aplikácie: Áno
Ovládanie pomocou ovládača: Áno
Návrat domov: Áno
Antikolízne senzory: Áno
Automatické zastavenie vrtúľ: Áno
Krízový mód: Áno
Maximálna rýchlosť: 19 m/s
Zorné pole: 78 °
Interná pamäť: 8 GB
Podporované pamäťové karty: microSDXC, microSD
Špecifické funkcie: 5,4K video, 1" CMOS senzor, 12km dosah, 150Mbps bitrate, APAS 4.0, ActiveTrack 4.0
Rozmery výrobku: 18 x 9,7 x 7,7 cm


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách