DJI Osmo Mobile SE

Cena s DPH
109 €
Cena bez DPH: 90,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 455548
DJI

DJI Osmo Mobile SE [GTDJI740374]

Rozviňte svoju kreativitu

Rozložte, zacvaknite a začnite rolovať. Ľahké skladacie telo Osmo Mobile SE a magnetický rýchloupínací dizajn uľahčujú prenášanie a zachytenie v okamihu. S novo pridaným stavovým panelom môžete prepínať režimy gimbalu stlačením tlačidla. Množstvo inteligentných funkcií pomáha dynamicky snímať a zvýrazňovať momenty, čím dodáva všetkému, čo chcete zachytiť, kreatívny nádych.

O produkte

  • Kompaktný a prenosný
    Skladací dizajn Osmo Mobile SE sa ľahko skladuje a prenáša. Hoďte si ho do vrecka, aby ste pri inšpirácii boli pripravení natáčať plynulé zábery priamo na mieste.

  • Film v okamihu>
    Či už ide o víťazný touchdown alebo prvé krôčiky dieťaťa, ste pripravení. Stačí upnúť svoj smartfón, zacvaknúť ho na gimbal a začať strieľať. Kardanovú a magnetickú svorku na telefón je možné oddeliť, čo vám umožní zasunúť alebo vysunúť smartfón a zavolať a zdieľať vzrušujúce správy.

  • 3-osová stabilizácia
    Vďaka 3-osovej stabilizácii zachytíte plynulé, bezstratové výtvory v pohybe, ktoré zapôsobia a ohromia. Osmo Mobile 6 integruje pokročilú stabilizačnú technológiu DJI, aby ste mali na dosah ruky silné, stabilné výsledky bez otrasov.

  • Vysoko presný bezuhlíkový motor
    Osmo Mobile SE je vybavený malým bezkomutátorovým motorom s vysokým krútiacim momentom, ktorý umožňuje gimbalu reagovať na mierne posuny aj pri kompenzácii veľkých alebo ťažkých smartfónov.

  • 3-osová stabilizácia
    S novou generáciou riadiacich algoritmov Osmo Mobile SE vykonáva kompenzáciu v reálnom čase na základe polohy gimbalu, čím redukuje chvenie kamery pre dokonale hladké zábery.

  • ActiveTrack 5.0
    Závratné otáčanie baleríny ani hlučné zvieratko nezastavia ActiveTrack 5.0 . S novo optimalizovaným algoritmom môže váš gimbal stabilne sledovať na dlhšie vzdialenosti a zároveň zachovať stredový rám vášho objektu. ActiveTrack dokáže dokonca rýchlo obnoviť sledovanie, aj keď je objekt nakrátko zablokovaný a znova vstúpi do záberu.

  • Timelapse
    Osmo Mobile SE podporuje Timelapse, Motionlapse a Hyperlapse s jednoduchými šablónami Motionlapse zabudovanými na kondenzáciu zvýraznených klipov do úžasných videí.

  • Horizontálne a Vertikálne
    Funkcia Quick Roll uľahčuje prepínanie medzi horizontálnym filmovaním pre dlhšie videá a vertikálnymi videami pre kratší obsah. Či už sa pohybujete alebo stojíte na mieste, na výšku alebo na šírku, budete mať flexibilitu pri fotografovaní.

  • Intuitívna kontrola režimu
    S novým vstavaným stavovým panelom môžete pohodlne kontrolovať úroveň batérie, indikátor stavu systému a režim gimbalu. Stlačením tlačidla M môžete jednoducho prepínať medzi štyrmi režimami kardanového závesu, čím okamžite zvýšite svoju stopáž.

  • DJI Mimo
    Pomocou ShotGuides si môžete vybrať z množstva sprievodcov fotografovaním, ktoré zodpovedajú vašej scéne. Návody sú ľahko pochopiteľné a zvládnuteľné. Jednoducho postupujte podľa pokynov a budete natáčať ako profesionál.

  • LightCut
    Preskočte z aplikácie DJI Mimo do aplikácie LightCut, ktorá obsahuje úpravu jedným klepnutím pomocou AI a množstvo exkluzívnych video šablón. Od natáčania až po spracovanie je to komplexné riešenie skutočne priateľské pre nových tvorcov.


Technická špecifikácia
Všeobecné
Rozmery Rozložené: 262,5×119,5×104 mm (D׊×V)
Zložené:Zložené: 167×108,5×46,5 mm (D׊×V)
Hmotnosť Kardan: pribl. 352 g
Magnetická spona na telefón: Pribl. 31 g
Kompatibilná hmotnosť telefónu 170-290 g
Kompatibilná hrúbka telefónu 6,9-10 mm
Kompatibilná šírka telefónu 67-84 mm
Verzia bluetooth 5.1
Aplikácia DJI Mimo
Batéria
Typ 18650 Li-ion
Kapacita 2600 mAh
Energia 9,36 Wh
Teplota nabíjania 5 ° až 40 ° C (41 ° až 104 ° F)
Prevádzková teplota 0 ° až 40 ° C (32 ° až 104 ° F)
Prevádzkový čas Približne. 8 hodín (merané za ideálnych podmienok s plne vyváženým gimbalom)
Doba nabíjania Približne. 2 hodiny a 12 minút (merané s 10W nabíjačkou typu C)
Nabíjací port gimbalu USB-C
Gimbal
Mechanický rozsah Posuv: -161,2° až 171,95°
Rolovanie: -136,7° až 198°
Naklonenie: -106,54° až 235,5°
Maximálna rýchlosť ovládania 120°/s


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách