DOOM (Slayers Collection) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA DOOM (Slayers Collection) - PS4DOOM (Slayers Collection) - NSW
29,99 €
24,99 €
Cena bez DPH: 20,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 405310
BethesdaEN dabing

DOOM (Slayers Collection) [XBOX ONE]

DOOM Slayers Collection prevedie hráčov viacej než dvoma dekádami likvidovania démonov od klasických hier, ktoré spopularizovali žáner strieľačiek z prvej osoby (FPS) až po posledný reboot tejto obľúbenej série. Chopte sa arzenálu ničivých zbraní a prestrieľajte sa hordami démonov na Marse, Zemi a taktiež v Pekle v 4 kritikmi ocenenými hrami: DOOM, DOOM II, DOOM 3 a DOOM (2016).

DOOM
Ste jedným z najdrsnejších mariňákov so základňou na Marse, kde vojenský experiment otvorí brány do pekla. Je iba na vás, aby ste nakopali a rozstrieľali hordy démonov v tejto klasickej hre DOOM, hre, ktorá bola jedným z pionierov FPS a navždy zmenila pohľad na videohry celkovo.

DOOM II
Milované pokračovanie úspešnej hry DOOM (1993). DOOM II vás posiela na Zem a dáva vám do rúk super silnú dvojhlavú brokovnicu, aby ste mali poriadny nástroj ku likvidácii tých najsilnejších démonov. Na záver sa taktiež stretnete s ikonickým bossom, Icon of Sin!

DOOM 3
V tomto kritikmi oceňovanom akčno-hororovom prerozprávaniu pôvodnej hry DOOM sa znovu ocitnete na démonmi obsadenej základni UAC na Marse. Tento krát je však omnoho temnejší, menej osvetlený a desivejší. Na záver sa vydáte do pekla, aby ste vyrovnali účty s ich najsilnejším bojovníkom.

DOOM (2016)
DOOM sa vrátil vo svojej brutálne zábavnej a podstatne vylepšenej modernej podobe. Neľútostní démoni, nezmyselne ničivé zbrane a rýchle, búrlivé FPS akcie sú späť. Nezáleží pritom, či budete vyhladzovať hordy démonov z pekla na vlastnú päsť, v kampani pre jedného hráča, alebo bojovať proti ostatným hráčom v niektorých z multiplayer režimov.



Hra vyžaduje pripojenie k internetu.
Balenie obsahuje kód ku stiahnutiu hier DOOM, DOOM II a DOOM 3. Bethesda.net účet a trvalé pripojenie ku internetu sú požadované pre využitie online funkcionality týchto hier.


Online multiplayer vyžaduje predplatné do služby Xbox Live Gold!




Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách