Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom [Steam]

digitálna distribúcia
49,99 €
9,99 €
Cena bez DPH: 8,33 €
 
Kód produktu: 452499
BandaiEN titulky
Hra vyžaduje pripojenie k sieti internet a aktiváciu v systéme Steam!

Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom [Steam] [PC digital]

Noby a jeho priatelia sa vracajú v úplne novom príbehu o Doraemonovi! Pestujte plodiny, chovajte zvieratá, používajte Doraemonove špeciálne gadgety a pomáhajte priateľom v tomto zábavnom a hrejivom príbehu, ktorý si užijú všetky vekové kategórie.

Obľúbená kombinácia známej farmárskej série, ktorú hráči zbožňujú už viac ako 25 rokov, a populárnej ikony japonskej kultúry, Doraemona, sa dočkala nového dielu, ktorý ponúka množstvo nových spôsobov hrania!

Kľúčové vlastnosti:

  • Noby a spol. pricestujú na podivnú planétu, kde sa stretávajú s chlapcom menom Lumis. Rozhodnú sa spoločne žiť na jeho starej farme a uskutočniť jeho sen – vrátiť farme jej bývalú slávu! Pripoj sa k nim a spoločne si vytvorte vzácne spomienky, ako je sledovanie ohňostrojov, meteorických rojov a prvého východu slnka v roku.


  • Doraemonove gadgety vám život na farme veľmi uľahčia! Zalievajte plodiny pomocou malinkého dažďového mraku, zberajte uvarené jedlá v reštaurácii na farme, pomocou chmeľnice a extra trvalého mraku v spreji si vytvorte záhradu na oblohe, potápajte sa do hlbín pomocou adaptačného lúča, kultivujte perly a mnoho ďalšieho!


  • Realistické prvky, ako je prirodzené osvetlenie, vietor a zvuky okolia, vdychujú očarujúcemu prostrediu život. Čakajú na vás rôznorodé a očarujúce miesta! Zlaté pole prekypujúce pšenicou, mys s úžasným výhľadom na obzor, atmosférický les, a to je len začiatok! Tieto nádherné miesta pôsobiace ako balzam na dušu sa v čase ročných období premieňajú a každé z nich ponúka jedinečný pohľad na prírodné krásy tohto sveta.


  • Offline hra pre dvoch hráčov umožňuje hráčom užiť si farmárčenie s rodinou alebo priateľmi. Pracujte spoločne na farme, rybárčite alebo vytiahnite tú obrovskú repu, ktorú by ste sami nikdy nevytiahli!




  • Názov vydavateľa: Bandai Namco Entertainment
  • Názov vývojára Marvelous Inc.
  • Dátum vydania: 1.11.2022
  • Pegi: 3
  • Žáner: Nenáročné, Simulátor

    Minimálne požiadavky:
    Operačný systém: Windows 10 64-bit
    Procesor: Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 3 1200
    Pamäť: 8 GB RAM
    Grafická karta: GeForce GTX 750 Ti / Radeon R7 265
    Pevný disk: 10 GB voľného miesta
    DirectX: Verzia 11




    Jedná sa o digitálnu verziu hry Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom, kód vám bude zaslaný SMS správou alebo e-mailom.


    © 1970-2022 Fujiko Pro
    © Bandai Namco Entertainment Inc.

  • TITUL OBSAHUJE NASLEDOVNÉ JAZYKOVÉ LOKALIZÁCIE:
    EN titulkyDE titulky

    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách