Dragon Ball: The Breakers (Special Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Dragon Ball: The Breakers (Special Edition) - PS4Dragon Ball: The Breakers (Special Edition) - NSW
39,99 €
9,99 €
Cena bez DPH: 8,33 €
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 440792
BandaiEN dabing

Dragon Ball: The Breakers (Special Edition) [Xbox Series X|S]

Odolávajte, Unikajte, Prežite

Sedem obyčajných ľudí sa ocidne zachytených v nečakanom dočasnom fenoméne Temporal Steam: Zdieľajú svoje uväznenie s Raiderom, desivým nepriateľom z inej časovej línie s nespútanou silou.

Ich jedinou nádejou na prežitie je vykliesniť sa z Temporal Steam so Super Strojom Času, ale Raider im je na stope a každú chvíľu je silnejší. Sú to preteky o čas. Preživší sa postavia sile Raidera aby ho zlomili, alebo aby boli zlomení oni.

Vlastnosti:

  • Uniknite ako tím...alebo sami! - Spolupracujte s ostatnými, dokiaľ je stále čas, ale rozhodnutia Raidera alebo ostatných preživších vás môžu donútiť ísť samích. Aký bude štýl vašej hry?
  • Zachytení v Temporal Steam - Uniknite z obrovskej mapy zloženej z rôznych miest, ale opatrne! Raider vás stále hľadá a môže tie miesta zničiť a zmenšiť tak váš priestor na pohyb, čo zmenšuje vaše šance na prežitie.
  • Užite si prvých ikonických Raiderov... - Cell, Buu a Frieza! Ako Raider si užijete nespútané schopnosti na lov a vyhladenie preživších. Zvládnite každú Raiderovu silu, aby ste ich vystopovali a stali sa ešte mocnejšími.
  • Upravte si svoj výzor - Či ste Raider, alebo Preživší, vyberte si cestu postupu a odomykajte si perky, skiny a iné, aby ste si vyšperkovali svoju osobnú stratégiu na útek ako Survivor, alebo lov ako Raider.
  • Užite si unikátne vylepšenia síl a itemov . vozidlá, zbrane, grappling hooky... naplno využite každý z nich keď sa Raiderovi postavíte a budete bojovať o život!





Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách