Dragon Quest Treasures Nintendo SWITCH

49,99 €
29,99 €
Cena bez DPH: 24,99 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 449299
SquareEN dabing
 
Chceš ušetriť 6 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 23,99 €

Dragon Quest Treasures [NSW]

Vydajte sa do obrovského, rozmanitého sveta, kde sú na vašej ceste za objavením legendárneho pokladu Draconia skryté zvraty, zákruty a tajomstvá! Spinoff na hľadanie pokladu s obľúbenými postavami z DRAGON QUEST XI.

Zoznámte sa s mladými verziami Erika a Mii, keď sa vo svojej "brigáde" púšťajú do honby za pokladom spolu s príšerami.

O hre:

Erik a jeho sestra Mia žijú na vikingskej lodi a snívajú o dni, keď budú môcť objavovať svet pri hľadaní veľkého pokladu. Jednej noci sa stretnú s dvojicou tvorov z iného sveta, Porcusom a Purrsulou, a odvezú ich na tajomné miesto známe ako Draconia - do legendárnej krajiny plnej pokladov, ktoré čakajú na objavenie. Dobrodružstvo, o ktorom Erik a Mia vždy snívali, je konečne v plnom prúde!

Erik, Mia a ich roztomilí spoločníci budú potrebovať pomoc s obrovským svetom Draconia, ktorý treba preskúmať a množstvom vzrušujúcich pokladov. Tím sa čoskoro spriatelí a naverbuje skutočne množstvo dobre vychovaných monštier. Využitím magických vízií týchto monštier o ukrytom poklade a ich jedinečných schopností loviť poklady budú naši hrdinovia pretekať po otvorených poliach, zdolávať útesy jedným skokom a kĺzať sa cez priepasť, aby našli korisť aj na tých najčertovsky neprístupnejších miestach. !

Kľúčové vlastnosti

  • Naverbujte spojencov monštier a hľadajte poklad v obrovskom otvorenom svete.
  • V "Dračej krajine" môžete nájsť množstvo predmetov známych ako "Tisíc pokladov". Aby Erik a Mia dosiahli konečný cieľ na "Ostrove pokladov", musia spolu so svojimi príšernými priateľmi nájsť kľúčových "Sedem kameňov".
  • Ukážte svoj poklad online a pokračujte v zbieraní, aby ste dokončili encyklopédiu pokladov!

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách