Dungeons & Dragons: Dark Alliance (Day One Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Dungeons & Dragons: Dark Alliance (Day One Edition) - PC DVDDungeons & Dragons: Dark Alliance (Day One Edition) - PS4Dungeons & Dragons: Dark Alliance (Day One Edition) - PS5
Po dohraní odkúpime naspäť
39,99 €
7,99 €
Cena bez DPH: 6,66 €
 
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 422097
EN dabing

Dungeons & Dragons: Dark Alliance (Day One Edition) [Xbox Series X|S]

Bojujte s legendárnymi príšerami v hre Dungeons & Dragons: Dark Alliance

Dajte dohromady až 4 priateľov a bojujte s ikonickým príšerami z Dungeons & Dragons v novom kooperatívnom akčnom RPG Dungeons & Dragons: Dark Alliance.

Dark Alliance vdychuje život svetu Dungeons & Dragons vo výbušnom akčnom RPG, ktoré je plné súbojov v reálnom čase a dynamické kooperácie. Ľadoví obri a draci neriadene vyčíňajú po Icewind Dale, zatiaľ čo armády zla rastú s každým dňom. Štyria hrdinovia musia odraziť nápor netvorov a ubrániť sa temnote. Vyberte si hrdinu a v skupinke až štyroch priateľov bojujte proti legendárnym príšerám.

Preskúmajte mrazivý svet Icewind Dale, kde budete porážať nezastaviteľných bossov, získavať mocné vybavenie a odomykať si nové schopnosti, aby ste mohli čeliť ešte väčším výzvam. Vyzbrojte svoju družinu. Bojujte ako o život.

  • Porážajte nezastaviteľné príšery - V Dark Alliance sa hráči ocitnú v boji proti najlegendárnejšim príšerám zo sveta Dungeons & Dragons. Mraziví obri, Beholder, bieli draci - prebuďte v sebe silu a porazte ich napriek mizivým šanciam na úspech.
  • Bojujte po boku svojich priateľov - Vo skupinke až štyroch priateľov bojujte spoločne v silnom kooperatívnom zážitku s dynamickými súbojmi v reálnom čase. Používajte ničivé kombá a porazte nezastaviteľné príšery, ktoré sú príliš silné na to, aby ste proti nim bojovali sami.
  • Vyberte si hrdinu - Hrajte za jedného zo štyroch rôznych hrdinov, z ktorých každý má svoj jedinečný herný štýl a schopnosti, ktoré si môžete prispôsobiť. Za splnené misie a porazených bossov si odomknete nové schopnosti a získate lepšie vybavenie, ktoré vám umožní čeliť ešte väčším výzvam.
  • Vydajte sa do zamrznutej krajiny - Dark Alliance vdychuje život svetu Dungeons & Dragons ako nikdy predtým. Preskúmajte zamrznutý a nebezpečný svet Icewind Dale, zatiaľ čo budete svoju domovinu brániť pred armádami ohavných príšer.

    Dungeons & Dragons: Dark Alliance (Day One Edition) obsahuje:
  • Základnu hru Dungeons & Dragons: Dark Alliance.
  • DLC Beholder Weapon Set (šabla, luk, sekera, kladivo)

    ddd_weapon


    K predobjednávke Dungeons & Dragons: Dark Alliance dostanete aj darček v podobe DLC White Dragon Weapon Set (šabla, luk, sekera, kladivo).



    ddd_white





  • Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách