EA Sports PGA Tour: Road to the Masters Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA EA Sports PGA Tour: Road to the Masters - PS5
Po dohraní odkúpime naspäť
79,99 €
64,99 €
Cena bez DPH: 54,16 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Doplnkové služby k produktu:
Ochrana proti poškriabaniu diskov na 3 roky - Antiscratch Care
3 €
Kód produktu: 457549
ElectronicEN dabing
 
Chceš ušetriť 13 € ? Tento produkt predávame aj ako bazár za 51,99 €

EA Sports PGA Tour: Road to the Masters [Xbox Series X|S]

O hre

Exkluzívny domov série Majors, EA Sports PGA Tour prináša prvotriednu golfovú hrateľnosť prostredníctvom Pure Strike s podporou ShotLink a bezkonkurenčný prístup k exkluzívnym golfovým ihriskám.

Vitajte v exkluzívnom domove golfových turnajov kategórie Major. Zúčastnite sa najlepších podnikov PGA Tour v rámci sezóny bojov o FedEx Cup. Ovládnite tie najlepšie amatérske šampionáty v americkom národnom turnaji Augusta National Women's Amateur, U. S Amateur a ďalšie elitné medzinárodné amatérske akcie.


Kľúčové vlastnosti

  • Pure Strike s podporou ShotLink
    Vďaka oficiálnym dátam PGA TOUR zo systémov ShotLink a TrackMan prináša Pure Strike jedinečné golfové švihy s pocitom plynulosti a realistickými výsledkami pri každom golfovom údere. Pure Strike kombinuje špecifické tendencie golfistov s jedinečnou dynamikou ihriska a revolučným správaním loptičky, čo zaručuje špičkový zážitok z golfovej hry.

  • Dynamika ihriska
    Unikátna dynamika ihriska, doplnená starostlivým vyladením ihriska od odpaliska po green, zaisťuje, že každé ihrisko ponúka unikátny pocit z hrania. Každá fairway, green a rough sa starostlivo naskenujú, ručne a jedinečne vyladí, aby simuloval individuálne nuansy rôznych ihrísk a premenných terénu, ako sú nerovnosti, pôdna pokrývka a typ trávy.

  • Správanie lopty
    Revolučné správanie lopty sa vyznačuje jedinečne citlivými reakciami na ovládanie, takže akonáhle raz vystrelíte, loptička sa otáča, odskakuje a kotúľa v reálnom prostredí.

  • Turnaje Majors
    EA Sports PGA Tour je exkluzívnym domovom kategórie Majors, vrátane Masters Tournament, PGA Championship, USA Open Championship a The Open Championship. Zúčastnite sa najlepších akcií PGA TOUR v rámci série FedEx Cup. Ovládnite tie najlepšie amatérske šampionáty v americkom národnom turnaji Augusta National Women's Amateur, U. S Amateur a ďalšie elitné medzinárodné amatérske akcie.

  • Vaša kariéra, vaša cesta
    Ako sa v hre zlepšujete, tak sa v súlade so zjednoteným systémom RPG postupu vyjasňuje vaša cesta k titulu šampióna. Vytvorte si a upravujte vlastného hráča a rozvíjajte svoje zručnosti, aby ste mohli vládnuť každému ihrisku a každej jamke ako profíci. V závislosti od svojho štýlu budete mať na výber až 20 užitočných typov striel. Postupne si budete budovať a ladiť svoje portfólio zručností, či už ide o riadenie, priblíženie, krátku hru alebo patovanie. Stretnite sa s ostatnými o titul šampióna Majors a zapojte sa do tých najlepších herných udalostí PGA Tour v honbe na FedEx Cup.

  • Najexkluzívnejšie ihrisko na svete
    Odpalisko je iba vaše. K dispozícii je 30 ihrísk, vrátane tých najexkluzívnejších z celého sveta, v ohromujúcom prevedení enginu Frostbite, ktorý prináša tie najjemnejšie detaily v golfovom duchu. Nechajte sa pohltiť úžasnou vizuálnou krásou a fotorealistickými detailmi bezchybných, zásadných golfových ihrísk z celého sveta, s jedinečnou dynamickou technológiou, aby ste pri každom odpale mohli otestovať svoje zručnosti a čeliť rovnakým výzvam ako profíci.

Trailer


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách