Elden Ring (Launch Edition) Typ konzoly:

DOSTUPNÉ TIEŽ NA Elden Ring (Launch Edition) - PC DVDElden Ring (Launch Edition) - PS5Elden Ring (Launch Edition) - Xbox Series X|S
59,99 €
54,99 €
Cena bez DPH: 45,83 €
 
dlhodobo nedostupné
Kód produktu: 431713
BandaiEN dabingJe možné spraviť upgrade hry na PlayStation 5

Elden Ring (Launch Edition) [PS4]


Zažite napínavé dobrodružstvá a podieľajte sa na osude ohromného sveta, ktorý je plný intríg a temných síl. Vďaka charakteristickému spôsobu boja, budete musieť nájsť na každého protivníka tú správnu stratégiu.


Vstaň, poškvrnený a nechaj sa viesť milosťou, aby si ovládol moc Elden Ring-u a stal sa Elden Lordom. V krajinách The Between, kde vládne kráľovná Marika bol Elden ring, zdroj Erdtree rozdrvený. Marikini potomkovia získali črepy Prstenca, známe ako Veľké Runy a šialený pach ich novoobjavenej sily spustil vojnu: The Shattering. Zafarbení, ktorí boli zavhrnutí milosťou a vyhnaní z krajín The Between, Vy mŕtvi, ktorí ešte žijete, Vaša milosť je už dlho stratená, nasledujte cestu hmlistým morom a postavte sa pred Elden Ring.


elden_ring_1

Keď sa ozveny konfliktu hrnú v diaľke, prichádza vyvrheľ. Jeho predkovia kedysi nazývali krajiny The Between domovom, ale požehnané svetlo milosti sa ich kmeňu stratilo už dávno a boli vylúčení z kráľovstva. Sú poškvrnení a vrátili sa, aby získali Eldenské lordstvo, ktoré im prisľúbila legenda. Toto je svet Elden Ring. Krajiny čakajú na Váš prieskum. Budete jazdiť po rozľahlých poliach, cválať po zvlnených kopcoch a skákať na vrchol skalnatých útesov na svojom prchavom koni, čím odhalíte svet prekypujúci životom ale aj nebezpečenstvom. Na veľkolepých poliach, kde sa začína Vaše cesta, bájne stvorenia pradú siete, v močiaroch číhajú nevýslovné hrôzy a na tých, ktorí sa potulujú nevedomky, čakajú všelijakí vojaci a potulní bojovníci. Plaché tvory papajú na sladkých trávach alebo sa preháňajú v poraste.Tých pár obyvateľov, ktorí nie sú šialení ani nepriateľskí sa zdržuje v blízkosti rozbitých zvyškov miest, ktoré po sebe zanechala udalosť zvaná The Shattering. Môžu mať pre Vás odpovede na rôzne otázky, ak im pomôžete. Nad nimi, usadení v obrovských dedičstvách, plných pascí, tajomstiev a strážcov, vládnu polobohovia - pokrivení lordi, ktorí začínali ako členovia kráľovskej a šľachtickej rodiny - s nepoddajnou mocou, ktorú im poskytujú úlomky Elden Ring.


elden_ring_2

Vedení stratenou milosťou (ak ju nájdete) budete zavedení na cestu, na ktorej sa pomocou múdrosti a mágie znovu zmocníte tejto krajiny a zoberiete ju z rúk polobohov, nemusíte však nasledovať ich cestu. Výber je na Vás. Tužite po moci alebo hľadáte porozumenie? Rozhodnite sa sami a potom si budujte svoju postavu podľa svojho uváženia. Vyskúšajte desiatky zručností a nájdite také, ktoré najlepšie vyhovujú Vášmu štýlu. Precvičujte si tichú chôdzu, aby ste sa vyhli nebezpečenstvu alebo chytili nepriateľov nevedomky. Využite prostredie, počasie a čas, aby ste získali výhodu. Naučte sa bojové umenie, kde si musíte prečítať úmysly svojho nepriateľa a dobre načasovať svoj úskok, môže to byť otázka života a smrti. Vydajte sa na koni do boja proti žoldnierom. Ovládnite tajomné kúzla od majstrov, ktorí stále pretrvávajú medzi ruinami vojny. Privolajte známych duchov, aby ste vyrovnali šance, prípadne zavolajte svojho priateľa Tarnished, aby bojoval po Vašom boku a pri skúmaní zdieľal bremeno. Nakoniec bude Vaša cesta definovaná silou Vašich vlastných ambícií. Čím väčšie budú Vaše ciele, tým väčšia bude výzva. Ak sa rozhodnete pre získanie krajín the Between naspäť, budete musieť bojovať. A áno, môžete zomrieť. Ale vrátite sa do boja znova. Tak sa totiž rodí šampión - alebo Lord.


elden_ring_3

Nový fantasy svet

Nový svet, plný príbehov vytvorili v zaujímavej spolupráci Hidetaki Miyazaki (autor série Dark Souls) a George R. R. Martin (autor fantasy série Pieseň ľadu a ohňa). Vďaka tomu môžete čakať plnohodnotný zážitok z komplexného príbehu plného zvratov a zaujímavých postáv.


elden_ring_4

Skúmajte a objavujte

Svet v Elden Ring je rozľahlý, ponúka rôzne možnosti prepravy po mape, či už pešo alebo na koni. Svet môžete zdolávať spolu s priateľmi v on-line kooperácii alebo individuálne. Budete spoznávať trávnaté pláne, močiare a husté lesy. Vystúpať môžete aj na hory, prípadne navštívte nádherné hrady.


Herný zážitok definujúci žáner

Vytvorte si svoju postavu v rafinovanom akčnom RPG a definujte svoj herný štýl experimentovaním so širokou škálou zbraní, magických schopnosti a zručností, ktoré nájdete na celom svete. Vrhnite sa do bitky, zbierajte nepriateľov jedného po druhom alebo zavolajte spojencov na pomoc. Pri rozhodovaní o tom, ako pristupovať k prieskumu a boju, máte k dispozícii veľa možností.


ELDEN RING (LAUNCH EDITION) obsahuje:



  • ELDEN RING základnú hru
  • plagát
  • karty s obrázkami
  • samolepky a nášivku


elder-ring-launch-edition-obsah


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách