Elektrická kolobežka City Boss D1000L, čierna

1 319 €
1 199 €
Cena bez DPH: 999,17 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kód produktu: 447209
City

Elektrická kolobežka City Boss D1000L, čierna [C1084]

S elektrickou kolobežkou City Boss D1000L vás žiadny kopec nezastaví. Motory umiestnené v zadnom aj prednom kolese majú ohromujúci výkon celkom 1000 W. Rovnomerný záber predného i zadného náhonu zaistí, že kolesá nepodklzujú ani v prudkom kopci či menej spevnenom teréne.

Kolobežka spĺňa technické požiadavky normy Európskej únie EN 17128.

O produkte

  • Praktická s výbornou výbavou
    Elektrická kolobežka City Boss napĺňa novú víziu ekologického sveta. Vybavená špičkovou technológiou premení každú jazdu mestom na nevšedný zážitok! Špeciálne vystužený rám, široké pneumatiky 7,6 cm, predný aj zadný tlmič a kovový blatník si dobre poradia s vibráciami aj off-road jazdou. S bezpečným dvojito isteným skladacím mechanizmom rám zložíte či rozložíte do 8 sekúnd.
  • Dva motory
    Dva bezúdržbové motory 500 W svižne zrýchľujú dokonca pri zaťažení nad 120 kg a vyvezú vás aj do prudkého kopca. Úžasná akcelerácia z 0 – 25 km/h za 4 sekundy je vzrušujúca. Na rovine je možné predný motor deaktivovať stlačením tlačidla pod displejom a šetriť tak výdrž batérie (turbo červené tlačidlo stlačíte pre strmý kopec či okamžité zrýchlenie).
  • Dajte o sebe vedieť
    S kovovým svetlom s výkonom 400 lumenov a dosvitom 10 metrov môžete bezpečne jazdiť aj za tmy. Predné aj zadné svetlo napájané z centrálnej batérie zapnete spínačom na riadidlách, kde je umiestnené aj tlačidlo húkačky. Počas brzdenia sa tiež rozsvieti zadné brzdové svetlo. Kolobežku aj pri väčších rýchlostiach spoľahlivo zastavíte nezávislou zadnou a prednou mechanickou kotúčovou brzdou.
  • Rýchlosti a tempomat
    Tlačidlom na displeji môžete prepínať medzi 3 režimami pre obmedzenie max. rýchlosti. Po zapnutí kolobežky je vždy aktívny naposledy nastavený režim. Pomalý režim - bezpečná rýchlosť pre jazdu za zhoršených poveternostných podmienok; Stredný režim - svižná cestovná rýchlosť; Rýchly režim - pre jazdu šetriacu váš čas na dlhých bezpečných úsekoch. Pri dlhších cestách oceníte tempomat, ktorý udržuje výkon kolobežky aj bez stlačeného plynu - jeho funkciu je možné prípadne deaktivovať na displeji.
  • Vynikajúca výdrž batérie
    Batériu Li-Ion 18 Ah / 48 V dobijete prenosnou nabíjačkou zo zásuvky 220 V na plnú kapacitu za 10 - 11 hodín. Pri bežnej prevádzke s kolobežkou pri aktivovanom 1 motore prejdete až 50 km - pri kratších cestách ju tak nemusíte zakaždým dobíjať. Celková vzdialenosť môže byť kratšia aj dlhšia; vždy závisí od hmotnosti jazdca, členitosti terénu, štýlu jazdy, vonkajšej teploty a pod. Núdzovo je možné na kolobežke dôjsť odrážaním nohou aj s vypnutým motorom.
  • Nabije aj váš telefón
    Na transreflexnom displeji skvele čitateľnom aj na priamom slnku, či v noci, môžete sledovať aktuálny stav batérie, aktuálnu rýchlosť, dobu jazdy a prejdenú vzdialenosť. USB port zozadu displeja má funkciu powerbanky. Je možné cez neho nabíjať váš mobilný telefón či tablet, a to buď za jazdy alebo pri stojacej kolobežke pomocou 2-hodinového časovača.
  • Vynikajúca nosnosť a prispôsobenie
    Špeciálne vyvinutý robustný rám kolobežky z leteckého hliníka znesie zaťaženie až 150 kg. S výškovo nastaviteľnými riadidlami s ergonomickými gripmi je kolobežka vhodná pre jazdcov s postavou 160 - 200 cm. Z dôvodu bezpečnosti je odporúčaný vek na používanie kolobežky od 16 rokov. Na 50 cm dlhom a 19 cm širokom nášľape sa pohodlne zveziete s chodidlami za sebou či vedľa seba.
  • Odolné pneumatiky
    Rozšírené pneu 3" s priemerom 10" výborne priľnú aj k vlhkému povrchu, sú stabilné aj na nespevnenom teréne a dobre tlmia nepríjemné vibrácie. Nad predným aj zadným kolesom sú tiež odolné pružinové tlmiče. Kolesá sú chránené blatníkmi.
  • Technická špecifikácia

    Motor
    Výkon: 1000 W
    Typ: bezúdržbový
    Batéria
    Typ: Li - Ion
    Kapacita: 18 Ah
    Prevádzkové napätie: 48 V
    Rýchlosť nabíjania: 10 - 11 hodín
    Jazda
    Rýchlostné režimy: 3
    Max rýchlosť: 25 km/h
    Tempomat: áno
    Dojazd: 50 km
    Displej: LCD
    Max stúpanie: 20°
    Vybavenie: zvonček
    predné svetlo
    zadné svetlo
    brzdové svetlo
    skladací mechanizmus
    stojan
    blatníky
    predný tlmič
    zadný tlmič
    možnosť sedadla
    Pneumatiky, brzdy
    Druh pneu: bezdušové
    Veľkosť pneu: 10"
    Predná brzda: kotúčová
    Zadná brzda: kotúčová
    Ostatné
    Max nosnosť: 150 kg
    Max výška jazdca: 150 - 200 cm
    Doporučený minimálny vek: 16 rokov
    Výška riadidel od nášľapu: 78-97 cm
    Šírka riadidel: 56 cm
    Rozmery nášľapu: 19 x 50 cm
    Výška nášľapu: horná 23 cm
    spodná 15 cm
    Materiál rámu: hliník
    Rozmery kolobežky: rozložená - 116 x 56 x 120 cm
    zložená - 52 x 26 x 112 cm
    Hmotnosť: 28,5 kg

    Obsah predajného balenia:

    • Kolobežka
    • Nabíjací adaptér
    • Dokumentácia


    Buď ako prvý informovaný
    o našich novinkách