LAMAX Elektrická kolobežka S11600

poštovné zadarmo bez ohľadu na zvolený spôsob dodania...
499 €
399 €
Cena bez DPH: 332,50 €
 
Nákupom získaš 10 bodov.
Kúpiť na splátky cez Home Credit
Kúpiť na splátky cez HOME CREDIT
Kód produktu: 436796
Lamax

LAMAX Elektrická kolobežka S11600 [LMXES11600]

Dovezie ťa ešte ďalej

Pešky je to ďaleko a do MHD sa ti nechce? Naskoč na elektrickú kolobežku a rozhýb sa ulicou rýchlosťou až 25 km/h. S dojazdom 40 kilometrov sa nemusíš obmedzovať len na svoje najbližšie okolie. Silný 350W motor ťa vytiahne do kopca a bezdušové 10˝ pneumatiky spoločne so zadným odpružením ľahko prejdú dlažobné kocky a ďalšie nerovnosti. Za šera a v tme budeš žiariť vďaka jasnému svetlu a bočným LED páskam a pred každou prekážkou ťa zastaví spoľahlivá kotúčovka.

O produkte

  • Prekľučkuj mestskou džungľou
    Plávaj mestom rýchlo, ekologicky a bez kolón. LAMAX E-Scooter S11600 ťa dostane na miesta, kam s autom ani motorkou nemôžeš. Rekuperácia behom jazdy z kopca a brzdenia vracia časť energie späť do ohromnej 11,6Ah baterky. Vďaka Smart Power Managementu potom z kolobežky vymačkáš omnoho viac než u konkurencie s obdobnými parametrami a na jedno nabitie prejdeš až 40 kilometrov. Aby si pri tom nemusel nonstop držať plyn, vybavili sme kolobežku automatickým tempomatom, ktorý sám udrží nastavenú rýchlosť.

  • Viac palcov, väčšie pohodlie
    Väčšie kolesá, než má LAMAX E-Scooter S11600, by si na porovnateľných kolobežkách hľadal len ťažko. 10˝ pneumatiky sú navyše bezdušové, takže defekt ťa nikdy nezastaví. Čo ťa naopak stopne rýchlo a bezpečne, je mechanická kotúčová brzda, ktorá ihneď reaguje na stlačenie páčky. Na kockách aj staršom asfalte potom oceníš odpružené zadné koleso, ktoré vyžehlí každú nerovnosť.

  • Vychytávky a bezpečie v tme
    Riadiť zatiaľ musíš sám, ale o všetko ostatné sa postarajú technológie. Skrz mobilnú appku kolobežku behom sekundy zamkneš alebo rovnako ako na displeji skontroluješ dojazd a vyberieš jazdný režim. LED svetlo a štýlové bočné LED pásky zaistia, že ťa v tme na ceste nikto neprehliadne, zato si užiješ ich top design pri každej jazde.

  • 40 km dojazd vďaka Smart Power Managmentu
    S takou porciou kilometrov to cestou z práce alebo zo školy môžeš vziať kľudne okľukou. Alebo si urobiť výlet. Vďaka Smart Power Managementu z kolobežky vydoluješ o mnoho viac, než u konkurencie s obdobnými parametrami.

  • Silný 350 W motor zvládne aj stúpanie
    Rýchla akcelerácia a zdolávanie kopcov sú pre kolobežku samozrejmosťou. S pomocou vyššieho výkonu 350 W sa nezastavíš ani v 15° kopci. V tých prudších sa neboj kolobežke trochu pomôcť, baterka ti bude vďačná.

  • Maximálka 25 km/h
    Prepni na športový režim, uži si jazdu rýchlosťou až 25 km/h a vyhni sa kolónam. Po meste dôjdeš všade raz dva.

  • 10˝ bezdefektové kolesá a odpruženie
    Pumpičku nechaj doma, tu defekt nehrozí. 10˝ bezdušové pneumatiky nikdy nepichneš a odpružené zadné koleso zaistí hladkú jazdu na akomkoľvek povrchu. V kľude zostáva aj zadný blatník, ktorý sme vystužili odolnou kovovou konštrukciou.

  • 11 600 mAh batéria s rekuperáciou
    Natiahni si každú jazdu vďaka rekuperácii. Behom jazdy z kopca a brzdenia sa časť energie vracia späť do veľkokapacitnej 11 600 mAh baterky. Efektívne a ekologické.

  • Kotúčová brzda
    Účinná kotúčovka ťa spoľahlivo zastaví na pár metroch. Ovláda sa mechanickou páčkou, takže nedochádza k žiadnemu omeškaniu a kolobežka začne brzdiť ihneď po stlačení.

  • Mobilná appka
    Maj svoju kolobežku pod palcom. Z mobilnej appky ju jednoducho zamkneš, nastavíš tempomat, upravíš maximálku, alebo skontroluješ dojazd, štatistiky a počet uplynulých kilometrov.

  • Automatický tempomat
    Po desiatich sekundách jazdy nad nastavenou rýchlosťou sa zapne tempomat, takže môžeš pustiť plyn – kolobežka pôjde sama, dokiaľ nepribrzdíš. Ideálne na rovné úseky napríklad na cykloceste. Tempomat môžeš kedykoľvek vypnúť v aplikácii.

  • ECO a Sport režim
    S voľbou režimu si vždy zvolíš rýchlosť, ktorú aktuálne potrebuješ. Pokiaľ sa ponáhľaš, hodíš tam Sport a ideš až 25 km/h. S ECO režimom si zasa predĺžiš dojazd na maximum. Všetko ide ešte upravovať priamo v aplikácii.

  • Dvojité odpruženie zadného kolesa
    Vďaka zadnému regulovateľnému odpruženiu na zadnom kolese budete mať oveľa väčší komfort počas jazdy a zároveň sa tak zvýši životnosť niektorých komponentov na kolobežke, ktoré sú práve týmito vibráciami najviac namáhané. Tieto dva pružinové tlmiče zaistia, že každý ďalší kilometer bude iba príjemnejší a vy sa nemusíte obávať žiadnych mestských nerovností.


Kľúčové vlastnosti

  • Maximum pohodlia s vyššími riadidlami a háčikom na batoh
  • K hlavnému LED svetlu sme pridali ešte bezpečnostné LED pásiky po stranách, ktoré okrem väčšej bezpečnosti uceľujú aj celkový design kolobežky
  • Na displeji máš všetko, čo potrebuješ – rýchlosť, stav batérie, ovládanie svetiel a zvolený jazdný režim
  • Riadidlá aj doska majú protišmykovú ABS úpravu pre ten najlepší grip a jednoduchú údržbu
  • Bočné LED pásiky zasa skvele vyzerajú a budeš viditeľný aj v tme
  • Vďaka inovovanému systému skladania je kolobežka pevnejšia než kedykoľvek predtým a aj napriek tomu je rýchlo zložiteľná

Technická špecifikácia
Výkon 350 W (maximálny okamžitý výkon až 600 W)
Maximálna rýchlosť 25 km/h
Režimy rýchlosti ECO – max 18 km/h
Športový – max 25 km/h (možnosť nastavenia v APP)
Maximálny dojazd 40 km
Kolesá 10˝ (bezdušové pneumatiky – bezúdržbové a bezdefektové)
Brzdný systém mechanická kotúčová brzda
Materiál konštrukcie Hliník
Maximálna nosnosť 120 kg
Maximálny uhol stúpania 15°
Výška riadidiel 118 cm
Doporučené požiadavky na jazdca výška 130 – 190 cm, hmotnosť <120 kg
vek 14 – 60 rokov
Rozmery nášľapu 16 × 15 × 61 cm
LCD displej ÁNO (rýchlosť, stav batérie, LED osvetlenie, rýchlostný režim)
Výbava LED osvetlenie
odpruženie (možno nastaviť tuhosť odpruženia)
kotúčová brzda
zvonček
háčik na batoh
zvonček
Ďalšie funkcie aplikácia pre Android a iOS
tachometer
poistka proti nechcenému rozjazdu
voľba rýchlostného režimu
ukazateľ stavu batérie
automatická rekuperácia
automatické vypnutie
Batéria lithiová batéria 36 V, 11 600 mAh
Doba nabíjania 5-6 h (42 V ~ 2 A nabíjačka)
Hmotnosť 15 kg
Rozmery Zložená - 115 × 43 × 51 cm
Rozložená - 115 × 43 × 120 cm

Obsah balenia:

  • Kolobežka LAMAX E-Scooter S11600
  • 1 x Nabíjačka
  • 1 x Inbusový kľúč
  • 4 x Skrutka na upevnenie riadidiel
  • Dokumentácia, Návod

Produktové video

Súvisiace produkty (1)


Buď ako prvý informovaný
o našich novinkách